uz sa vam niekomu stalo, ze mu "tecu" gelove rukavice? ja som teraz vytiahol zo skrine jedny moje starsie kratke Foxy a zrazu kukam ze maju mokre lepkave dlane snad s nimi nejaky skrinovy skriatok nerobil ziadne nepristojnosti.
co by robil u mna brat? to skor ten skriatok nie fakt, toto su uz dalsie znicene rukavice, minule som jedny moje najoblubenejsie zabudol cez noc v lavori s pracim praskom, a do rana sa mi rozpadli na franforce
Puk-puk, prisiel na to mechanik ked bol bike v servise koli vidle a tlmicu. Priznam sa ja som si to nevsimol kedze visel na haku celu zimu. Asi ma usetril mnohych neprijemnosti...
Mesto: Bratislava Založený: 03.10.2008 Príspevky: 97
Tuknuty v tom mieste nieje ale je to tam rozpraskane. Inak minuly rok kupeny tu cez bazar, to ma utvrdzuje ze taketo veci sa nemaju kupovat z druhej ruky.
Mesto: Bratislava Založený: 03.10.2008 Príspevky: 97
palo1707, super tip diki. Zoidberg, nie od teba som ho nebral ale od tohto: 7even. Predaval ho ako novy ale realita bola ina, otukany a vutri predstavca este uschnute blato. Fotka mala dost male rozlisenie tak ze neboli vidiet detaily ale ja som doveroval ked niekto napise ze "novy". Tak som sa z chyby poucil a v buducnosti len osobny odber... Inak ja pouzivam uz niekolko rokov momentak na vsetky skrutky pre istotu...ale titanovu skrutku sa mi uz podarilo odpalit aj momentakom (objimka KCNC).
A takto dopadla sedlovka po 500km utahovacie momenty dodrzane a keby som nebol zistovat ako sa nastavuje sklon sedla tak by som si to niekedy vrazil do......
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.