...takze ty mas piso zaseknuty nerv? A ako resp. cim ti diagnostikoval lekar? A co znamenaju tieto cisla L2/3, na ľavom TH12/L1. A uz mas nahodeny stavec v spravnej polohe

Ono tých príčin môže byť viac. Ja obvykle vyskočený stavec diagnostikujem sám, lebo to už poznám. Teraz to boli iné stavce ako obvykle, takže som bol v pomykove.

Čo znamenajú tie čísla netuším. Asi sú to označenia jednotlivých stavcov. Ak máš s tým problémy, treba nájsť dobrého ortopéda. Ja som chodieval k úžasnému doktorovi, ktorý vedel nielen naprávačky, ale vyznal sa aj v akupunktúre. Fakt borec. Len už mu ťahá na 80. tak pomaly končí. Teraz chodím ku Filipskému (keď si pamatáš z histórie slovenského skialpinizmu bratov Filipských, tak to je jeden z nich). Jednak je ortopéd, ale vie aj veľa o športovej medicíne.
-stavce napravil, ale noha ešte pobolieva. Ono to chvíľu trvá, keď podráždiš nerva. A možno je tam aj iná príčina. Uvidím o týždeň.
Ma dnes po dudovom príspevku napadol nový výrok pre zvýraznenie rozdielneho veku.
"Hej mladý, ty si ešte káčera za sebou ťahal, keď mne už pri kefovačke stavce vyskakovali."