dnes to bolo vydreté víťazstvo, ale aj také musia byť...inak Ondřej Kratěna v predĺžení na Sparte teda inak zavesil...to bolo niečo i keď som tajne dúfal, že budú nájazdy...
jo, pekný gól, ale mohol prísť ešte v riadnom hracom čase.. kvôli tomu predĺženiu mi ušiel tiket.. a ešte k tomu dostala sparta gól po takej hlúpej individuálnej chybe, i keď aj ten bol pekný..
inak slovan bol jasný, ten neuznaný gól škoda... 7 zápas ale uhrajú aj keby nechceli..
no chvala bohu ze tie belase baletky prehrali.....ani pomoc rozhodcov nevyuzili....to by bolo titulkov v platkoch
skalica doteho
aj ked to typujem v siedmom na slovan
Lazo, Dome, Hujsa .. vizitka Bratislavskeho hokeja
bezdovodne napadanie, hruba hra...
a je mi jasne, ze slovan postupi, ale viac by ma potesila vo finale Skalica..
Ja som tiež za finále Skalica - Košice. Ale reálne bude asi finále Slovan - Košice. Osobne by mi ale stačilo, aby Slovan nebol vo finále, potom by mi bolo už aj jedno, kto to vyhrá
tak ale včera ma v lampe dorazil Hríb. že na začiatku relácie "mám pre vás zlú správu, prichadzame zo skalice a v sobotu bude další zápas" aby ho porantalo slovanistu škaredého. a to som ho aj celkom mohol sem - tam počúvať.
tak Slavia - Plzeň, to je zápas...stav série pred dnešným stretnutím 3-1 pre domácich, čas 59:59 Plzeň vyrovnala na 5:5, čakáme na predĺženie...skvelý zápas...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jo, pekný gól, ale mohol prísť ešte v riadnom hracom čase.. kvôli tomu predĺženiu mi ušiel tiket.. a ešte k tomu dostala sparta gól po takej hlúpej individuálnej chybe, i keď aj ten bol pekný..
inak slovan bol jasný, ten neuznaný gól škoda... 7 zápas ale uhrajú aj keby nechceli..
[triki dávaj si pozor na to čo píšeš. R.]
skalica doteho
aj ked to typujem v siedmom na slovan
bezdovodne napadanie, hruba hra...
a je mi jasne, ze slovan postupi, ale viac by ma potesila vo finale Skalica..
takže Skalica, ale sympatické sú mi véééľmi aj Košice.
takže Košice = víťaz extraligy, našej biednučkej
aj tak by to nepomohlo
a este keby SK v sobotu vyhrala hned by sa mi lepsie spalo ... 3x za sebou slovan vo finale je uz moc