Myslim ze je to fajn...iked fandim Slovanu.
Skalica si to zasluzila...Slovan hral uboho a aspon sa moze na buducu sezonu lepsie pripravovat aby si titul doniesli zase domov.
Kosice su tiez fajn....dnes hrali ako bohovia.
Moj tym na vitaza...Skalica....je to jeden hrac (Zigo) ktory poblaznil cele muzstvo.
no konecne sa belase baletky rozlucili zo sezonou uz bol najvyssi cas aby ich slakica dala dole
hura finale kosice =skalica....tak som si to predstavoval...
zasluzili si to obidve muzstva
tak a teraz komu fandit no uvidim ked ma prestane bolet hlava
To sa ťažko mýliš ja na rozdiel od niektorých tu miestnych puberťákov nepotrebujem masturbovať nad Bratislavou a liečiť si svoje komplexy s malým vtákom.
no z tvojho prispevku bolo citit pravy opak.
kako1 (mimochodom bydlisko "Slovensko") vyjadril svoj dobry pocit nad sportovym zazitkom a ty si ho automaticky zaradil medzi vychodniara cestujuceho kazdu nedelu vecer do hlavneho mesta. ako vies ze kako1 nebyva nahodou o ulicu vedla od teba?
tazko povedat, co ta k tomu viedlo. zeby liecenie nejakych bratislavskych komplexov metodou "kopneme si do vychodniara"?
Vzhľadom na to akú širokú máme základňu to stále nie je až také zlé.Aj keď vzhľadom na to,že finančne je hokej už snobským športom to do budúcnosti nevyzerá dobre.
Futbal je na tom pomerne horšie.
ja už neriešim, sme von
ale čo východňáre a záhorí? nazájem?!
a ešte si aspoň rýpnem. Skalica po tom, čo omylom postúpila cez SLOVAN, očividne nestíha...
ale to je ok, kto by vládal po siedmich zápasoch s belasími
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skalica si to zasluzila...Slovan hral uboho a aspon sa moze na buducu sezonu lepsie pripravovat aby si titul doniesli zase domov.
Kosice su tiez fajn....dnes hrali ako bohovia.
Moj tym na vitaza...Skalica....je to jeden hrac (Zigo) ktory poblaznil cele muzstvo.
Skalica do tohoooooo
hura finale kosice =skalica....tak som si to predstavoval...
zasluzili si to obidve muzstva
tak a teraz komu fandit
kako1 (mimochodom bydlisko "Slovensko") vyjadril svoj dobry pocit nad sportovym zazitkom a ty si ho automaticky zaradil medzi vychodniara cestujuceho kazdu nedelu vecer do hlavneho mesta. ako vies ze kako1 nebyva nahodou o ulicu vedla od teba?
tazko povedat, co ta k tomu viedlo. zeby liecenie nejakych bratislavskych komplexov metodou "kopneme si do vychodniara"?
Futbal je na tom pomerne horšie.
alebo skusit sachy
kua ja som si bol vcera tiez zahrat (hokej) a tak som sa nestastne vyj...l ze ma dnes boli cela rit, ani na bajk nesadnem
ale čo východňáre a záhorí? nazájem?!
a ešte si aspoň rýpnem. Skalica po tom, čo omylom postúpila cez SLOVAN, očividne nestíha...
ale to je ok, kto by vládal po siedmich zápasoch s belasími