ja nespochybnujem
vykon a aj som to napisal, ale zacalo sa o tom diskutovat a kedze je toto diskusne forum napisal som svoj nazor. ja neberiem nikomu jeho nazor a postoj na toto a ja nemusim mat zakonite pravdu, ale diskutujeme a o tom to je. ved jasne ze ludia sa hecuju neustale na nove vyzvy, len od kedy je internet robia sa taketo veci velakrat /nie vacsinou/ len kvoli fotke alebo zaznamu na socialnu siet. teraz nenarazam na bikerov tu. Ale pre mna by bol skutocny everesting ist dajme tomu z podunajskej niziny do alp a pocas toho jednou trasou nastupat 8848m vyskovych, pred tymto by som dal klobuk dole. ale tieto "laboratorne everestingy" mi hlava neberie. chodit hore dole na
biku den, alebo dva do kopceka
ale hovorim je to moj pohlad, nic viac. 100 ludi 100 chuti
Nech sa páči, tu ho máš
https://www.strava.com/activities/8990291024?utm_source=com.strava&utm_medium=referralTo, že tu nedávame svoje výjazdy nad 4000-5000 m prevýšenie neznamená, že ich nerobíme. Ale to je jedno.
Nemala som to sem dávať vôbec.
My sa dokážeme s kamarátmi podporiť a vyjadriť si vzájomne obdiv a rešpekt, pretože vieme koľko úsilia to stálo.
Nie všetci sú toho ale schopní. Každý je nejaký. Pre mňa sú výkony iných motiváciou. Pre koho nie sú, nemusí ich hneď dehonestovať alebo zbytočne komentovať.