Ty si ako Tono.

Riaditeľ istej firmy hľadá nového zamestnanca, na stole mu ležia nejaké CVčka. Príde do kanclu jeden zamestnanec a všimne si CVčko na vrchu: Jeeej... To je Tono, toho zoberte. S ním to budete mať super. Jeho všetci poznajú, všeličo dokáže vybaviť. Tak riaditeľ si to premyslí a zavolá ho na osobný pohovor. Po pohovore ho vyprevádza, ked sa vo firme zastaví minister zahraničných vecí a ten hneď: Nazdar Tono, čo ty tu? Tak riaditeľ si povie: ***** asi je fakt známy. Vezmem ho, veď aspoň bude nápomocný. Po týždni ho riaditeľ zoberie na obed, keď pri vedľajšom stole sedí český prezident. Ten hneď: Nazdar Tono! No jak se máš, dlouho sem ťe neviděl! Riaditeľ len krúti hlavou, nechápe... O dva týždne ide riaditeľ na služobku do Vatikánu, tak si povie, že nebude zlé, keď zoberie aj Tona. Prišli do Vatikánu, tam plné Námestie sv. Petra. Pápež v okne kýva ľudom. Tono pozerá a vraví riaditeľovi: Počúvajte, počkajte tu. Ja idem za pápežom a zakývam vám od neho z okna. Riaditeľ sa ho snaží zastaviť, že to asi nebude dobrý nápad, že z toho budú problémy. O chvíľu sa však Tono zjaví v okne, pápež ho drží za rameno a spolu kývaju. Po pár minútach sa Tono vráti a tam už sanitka a riaditeľ s kyslíkovou maskou. Tono sa pýta: Pán riaditeľ čo sa vám preboha stalo? Riaditeľ: No vieš... nechápal som keď si sa tam zjavil vedľa pápeža, ale skoro ma *****, keď za mnou prišiel Japonec s foťákom na krku a opýtal sa ma, kto je ten týpek v bielom vedľa Tona.