Pretoze ked pridem do temy "Fotky bez zaradenia", tak tu ocakavam akekolvek zaujimave fotky viacmenej nesuvisiace s bikovanim.......
A po dalsie, ak sa raz prijali nejake pravidla fora, tak preco ich nedodrziavat? Potom to cele nema zmysel a vysledok mozes vidiet vsade okolo seba.
Takže takto: sôvä nemá nič spoločné s bikovaním, teoreticky to može byť "lesná zver", ale keďže som to odfotil v meste, tak som to nedal ani tam (vlastne si myslím, že skôr ako lesná zver je to niečí domáci miláčik, preto som to aj dal vedieť najbližšiemu veterinárovi)
ku pravidlám fóra:
v prvom príspevku vlákna je napísané: "Tému môžete používať na pridávanie fotografií, ktoré sa nehodia do ostatných tém" , no a pokiaľ som nadobudol dojem, že sa to nikam inam nehodí, tak práve toto je tá správna téma, dal som to sem zámerne, po zvážení.
Ak niekto nadobudol dojem, že to sem nepatrí, tak to môže buď priamo nahlásiť, alebo keď už to chce riešiť príspevkom, tak aspoň konštruktívne napísať kam by to dal sám. Inak je to to nezmyselný hejt a ten toto fórum zas..ra určite rádovo viacej, ako fotka v správnej téme.