Novoročná bikovačka v Thajsku a na top mieste pre biking. Mesto Chiang Mai má skvelé zázemie. Keďže som o tejto možnosti nevedel, a úplnou náhodou našiel letáčik,tak svoj
bike som nemal a som rád že ma pustila priateľka ?? a som rád že tam funguje centrum Trail Head a majú parádne YT Jefsy, za mňa parádny usmiaty ľudia, zvlášť ta jedna baba čo tam robí ?Keďže má tlačil čas volil som len 17km úsek, no tie zjazdy a hlavne vlhkosť z vysokou teplotou dáva zabrať. Cena za deň so sprievodcom je 89€,v cene je doprava do hôr, doprava z konca posledného trailu (ten mal že vraj 7km) rukavice, prilba, bike, chrániče, batoh. Snack(sticky rise, jabĺčko, banán) a obed v horskej dedine. Dávali nám na štarte aj vodu, no tu som si zobral. Dokonca robia aj viac dňové výlety, dokonca teraz majú špeciálny tuším 7 denný trip. Za mňa paráda, traily rozbite, kameňu a koreňov dostatočne ? ruky na druhý deň boleli. Video mam, snáď sa k nemu dostanem. To bolo tiež v cene, guide mal kameru a išiel pred nami. Išiel síce na moje pomery pomali, no radšej v zdravý ako si pokaziť ďalších 10 dní dovolenky. Keby niekto chcel, po fotil som aj ich brožúru. PS: ráno v cene káva, plus keď sme prišli tak pivko, ktoré prišlo vhod ? a za mňa palec hore, že nás ešte ta baba hodila na autobusovú stanicu keďže nám išiel bus do Kanchanaburi.