Padá záruka namontovaním ŤZ❓
Často k nám prídete s novým autom a otázkou, či má namontovanie ťažného zariadenia nejaký vplyv na jeho záruku.
Namontovaním ťažného zariadenia túto záruku nestrácate❗
Všetky ťažné zariadenia, ktoré ponúkame spĺňajú zákonné medzinárodné schválenie, tzv. HOMOLOGIZÁCIE.
V prípade, že montáž prebieha podľa montážneho návodu v servise, ktorý je oprávnený montovať ťažné zariadenie konkrétnej značky, záruka nie je obmedzená.
ja som si to z prsta nevycucal...na toto ma upozornili ked som kupoval auto....
nikde som nepísal o homologizácii ŤZ... ked si prečítaš moj príspevok, tak zistíš, že nehovorím o záruke ako takej, ale o
poruche ktorá môže súvisieť s montážou.......
napr. zle pripoja elektriku, vyhoria káble....ked to spravia vo forde vyžerú si to oni....ked to spravia u fera mrkvičku v garáži, tak záruka samozrejme dovi, dopo....
budem ťahať príves do kopca a prehrejem motor? detto, viď vyššie...ak si objednám auto z ŤZ priamo z fabriky prispôsobuje sa tomu elektro kabeláž, vrtuľa chladiča motora, softwer motora, senzory proti rozkývaniu privesu....ak si dám toto dorobiť dodatočne musí to byť vykonané v autorizovanom servise (v mojom prípade
servis ford)....takto mi vysvetlili ked som preberal auto....ale samozrejme každý nech sa zariadi ako uzná za vhodné....