LukeBikerider s predstavcom ma nepresvedčíte, momentálne o
bike zakopávam tak ho vidím z každého uhla a vzdialenosti a vyzerá to super, že tam je hrbček nevadí, sú tu iné biky hrbáče... Čo mi vadí je ten komín na predstavci a vadiť mi bude stále, keďže pre karbónový krk vidlice budem musieť mať nad ním 5mm podložku, nikdy sa mi nepáčili takéto riešenia, preto som vidlice zrezával úplne (na tom aero predstavci to vyzerá ešte horšie ako na klasike). Potom ma stále irituje ten Shimano kotúč, na ňom hlavne tie rebrá čo ho celý vypĺňanú a teda ho robia veľkým, ten Hope kotúč skoro ani nevidno napriek tomu že je červený. A farba je druhá vec, proste chcem na biku mať jeden červený doplnok k tej celeste farbe. A na Hope už nedám dopustiť... (s adaptérom sú aj ľahšie ako Ultegra CL)
K predstavci ešte všeobecne, bol som prekvapený že taký prišiel, podľa fotiek na bianchi.sk tam bola klasika. Ale nechápem tomu, keď už robiť takú špecialitku, tak tam dať taký podradný predstavec, ktorý aj spracovaním a povrchovými defektami moc nevyšiel. A hlavne, špeci aero sedlovky človek skráti podľa potreby, MTB
riadidlá tiež, ale predstavec sa skúša s mení kus za kus. Kľudne pôjde ešte nižšie, tak to so zameraním na detail bude zas inak vyzerať. Keby som nedal fotku originálu, tak to tak nevidíte