LukeBikerider s predstavcom ma nepresvedčíte, momentálne o bike zakopávam tak ho vidím z každého uhla a vzdialenosti a vyzerá to super, že tam je hrbček nevadí, sú tu iné biky hrbáče... Čo mi vadí je ten komín na predstavci a vadiť mi bude stále, keďže pre karbónový krk
vidlice budem musieť mať nad ním 5mm podložku, nikdy sa mi nepáčili takéto riešenia, preto som vidlice zrezával úplne (na tom aero predstavci to vyzerá ešte horšie ako na klasike). Potom ma stále irituje ten Shimano kotúč, na ňom hlavne tie rebrá čo ho celý vypĺňanú a teda ho robia veľkým, ten Hope kotúč skoro ani nevidno napriek tomu že je červený. A farba je druhá vec, proste chcem na biku mať jeden červený doplnok k tej celeste farbe. A na Hope už nedám dopustiť... (s adaptérom sú aj ľahšie ako Ultegra CL)
K predstavci ešte všeobecne, bol som prekvapený že taký prišiel, podľa fotiek na bianchi.sk tam bola klasika. Ale nechápem tomu, keď už robiť takú špecialitku, tak tam dať taký podradný predstavec, ktorý aj spracovaním a povrchovými defektami moc nevyšiel. A hlavne, špeci aero
sedlovky človek skráti podľa potreby, MTB
riadidlá tiež, ale
predstavec sa skúša s mení kus za kus. Kľudne pôjde ešte nižšie, tak to so zameraním na detail bude zas inak vyzerať. Keby som nedal fotku originálu, tak to tak nevidíte
Hm, nemohol by si nám odfotiť tie defekty resp. čo sa ti nepáči na tom predstavci a váhový rozdiel??? pretože mne prišiel na predajni ten kokpit na Infinite absolútne v poriadku a pekne spracovaný - je to preto že novšie infinito je tiež zrejme kompatibilné s metronami v najvyššej rade a tak na lacnejšie spravili tento ich domovský "reparto corse" kvázi ako ten predstavec z metronov aby pasoval na ten tvarový prvok okolo hornej misky ložiska. Možno by fakt stálo za zmienku poňúriť niekde ten Vision myslím že to bol ACR predstavec? stále sa mi marí že som videl chrtov z Jumba minulé sezóny jazdiť XR.4rku bez riadidiel metron , teda mali
barany nejaké vrchárske, ale predstavec pasoval ako s metron lebo XR.4rka to má rovnako s tým hrbčekom.
Čo sa týka kotúčov asi to bude subjektívne, mne sa naopak na cesťákoch tá "kapotáž" v strede kotúča páči, pôsobí to rýchlo. Asi som moc konzervatívny, k celeste sa mi viac hodí tá strieborná, ale už som ticho, kiež by som mal toľko šťastia aby mne mohol niekto "skritizovať" takýto prekrásny bicykel, ktorý by patril mne...
Ale ten vision predstavec pohľadaj, ten by mohol byť podľa tvojho gusta a mohol by vyplniť tú rušivú medzeru. Alebo mrkni na Imromanove fotky, on to mal nejako peknejšie spravené tiže s klasickým predstavcom, že tam nemal ten hrb... nejaká tvarová podložka možno je od FSA.
Prajem státisíce šťastných km...