Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
dnes útek domov pred dažďom so zastávkou na čachtických singloch
mal som to na pláne íst v dohladnej dobe a kedze minuly rok mi domáci odporucali ten zjazd po zltej. A podla fotiek si to dam asi tento týžden. V ski bíla ste mohli platit za lanovku aj v eurách?
Zaciatok vyjazdu na asfalte bol typicky pre juzne rovinate oblasti. Ledva stacil najlahsi prevod. Neskor sa tlacilo. Kam sa hrabe Fatra
ps: poznatky z vyletu.
a) v Madarsku sa na chodnikoch zasadne stromy , ktore je mozne prekrocit neodstranuju. Milovnici bunnyhopu si pridu na svoje.
b) turisticke chodniky sa robia tak, ze sa na stromy namaluju znacky. Chodnik vznikne dodatocne. Vyslapanim. Ak by sa clovek spoliehal, ze prinajhorsom bude tlacit, omyl. Ani neprejde.
c) ak je chodnik vyslapany, je to nieco ako 5bojarska na Kolibe.
d) hrebenovka v Borszony je nieco ako tajomny jednorozec, je to oblast nahodne porozmiestnovanych vela Devinskych Kobyl
e) hovoria divnym jazykom a vyrabaju si pomniky s nejakou mapou kde nie je Slovensko, ale zato napis Velke Uhorsko
trasa
Presne tie šišky mi dnes odlietali spod kolies. Ten zjazdík od Michalovho vrchu nemá chybu. Na záver ešte 110 fotiek nehanebného západu slnka za Inovcom. Ale to až keď budem na normálnom internete...
koľkokrát si položila pri zjazde nohu na zem?
ja pár rokov dozadu viackrát, čo zodpovedá mojim priemerným zjazdovým schopnostiam a pudu sebazáchovy pri jazdne na mokrých voľných kameňoch