Fúha pekný stroj ja snívam o G1X kedže G12 mi vyhovuje no nestačí ,už teraz som zvedavý ako nafotíš to modré delo , ja musím toho svojho ked príde koleso pocvakať
Mesto: Martin Založený: 03.05.2011 Príspevky: 12 507 Bike: Dartmoor Wish 2016 Odjazdené '22:
428 km
To bolo cvaknute len tak. Ziadne foto orgie. Ale f18, 100iso a tri zabery po sebe z ruky pri 25w lampicke? Z toho som v riti teda, ze je to uplne ostre.
tou ťažkou mrdkou myslíš Nikona? Veď to je medzi zrkadlovkami stále len také fifipierko. Ale inak súhlas, na poriadnej túre sa ráta každý ušetrený gram. Ako sa Ti pozdáva objektív?
Tak som si trochu pozeral, čo za foťáčik je ten Pentax K-01 a asi napíšem bratrancovi, nech mi jeden za tých 315 doláčov objedná - s Limited 40-kou som fotil a aj tak som ju niekedy plánoval kúpiť, je to super sklo - akurát miesto nej bude 40XS a K-01 telo v cene.
Mesto: Bublina Založený: 09.08.2009 Príspevky: 28 381 Bicykle: XC | AM | BC | WT Odjazdené '22:
2 340 km
Focus peaking by sa mal dat robit aj na fotakoch, ktore ho nemaju, ale maju moznost prestavit scenicky rezim na jeden specialny /ktory som samozrejme pre istotu zabudol .. alet tyka sa to PENa/, a potom to vyzera skoro rovnako ako na tomto videu. Akurat je nutne cvakat do RAWu, samozrejme.
caute, odišiel mi moj kompakt a kolega mi núka za nejakých 80e tento foták, je to rok 2007, oplatí sa to kupit este alebo radsej opat nejaký kompakt. Nejsom fotograf, vobec sa tomu nevyznám tak neviem či sa to este oplatí kúpit...jedná sa o Panasonic Lumix dmc-fz18...dakujem za radu
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.