Napr. keď máš dosť svetla a nepotrebuješ malú hĺbku ostrosti = krajina. Alebo pri makre. S veľkým snímačom potrebuješ pomerne drahý objektív. Navyše tieto "profi kompakty" zvyknú mať dobré objektívy (neviem ako je to s týmito dvoma). Takže by som kúpu týchto foťákov rozhodne neodsudzoval. Všetko má svoje pre a proti. Kým nepovie, čo s tým chce fotiť, nedá sa radiť.
Mesto: Martin Založený: 03.05.2011 Príspevky: 12 520 Bike: Dartmoor Wish 2016 Odjazdené '22:
766 km
Mne uz by ta hlbka chybala sice ale s tym makrom mas pravdu. Som si zvykol na F1,4 a teraz ked uz mam len F3,5 ma trapi az moc velka minimalna hlbka ostrosti. Pozadie mam furt ostre pokial nieje ozaj ze vzdialene. Vid dnesne fotky volodajovho Reigna v galerii.
no neviem sa stále nie som rozhodnutý takže počkám keď budem mat viac €uričiek(možno našporím aj na lepšie zrkadlo) Zatiaľ si budem musieť vystačiť zo starým Sony dsc h7
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.