Canon, predat komplet fotovybavu a prejst na nikon by bola samovražda, ikeď respektujem niektore veci v ktorom je nikon lepsi. pro profi radach je to uplne jedno a rozdiely su len minimalne clovek ked sa raz rozhodne pre proti triedu je len velmi tazko preorientovat sa na inu znacku
tak tak, je plno fotografov ktory maju zakladnu vybavu jedno 50 mm sklo a sfukne ma kompozicne a impaktovo ako sviecku jak sa hovori ked nevies fotit aspon maj vybavu jak profik
Ja nemam zrkadlovku mam len obycajny maly fotacik a potreboval by som radu ako vycistit sosovku na Sony DSC-W150 akoze z vonku ju utriem ale prach je aj vovnutry pod sklickom a ked zoomujem ma to uz cudny zvuk tak by som chcel fotak precistit
ak je to kompakt, tak je to vzdy problem tak ako aj hobby objektivy, tak aj "mydla" su lepene a s tym vela nenarobis. kvalitne L kove skla maju prachovu obimku a sruby k tym sa vies pekne dostat ked si trosku zrucny. ale u mydliel je to problem
pozeram sa na ten fotak no bojim sa ze ten objektiv je tam prilepeny uz vo vyrobe. je to klasicky problem mydiel. takto kapos stopil mydlo na dovolenke v egypte kde sa mu do neho dostal piesok
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.