PhilJ, tiez moze dat tych 7,7€ radsej do prasiatka. Neoverena chemia na starsie MC vrstvy + vnutro, mozne flaky etc. A u handricky je dolezite, aby bola sprata - ak to nie je original nato.
Na tom powershote sa mi pacilo ze boli vsetky zakladne funkcie pristupne bez komplikovaneho preklikavania sa v menu. Konkretne u toho Sony RX100 to v recenziach pisu ako nedostatok..
vies, pri tom powershote su ti vsetky tie manualne nastavenia uplne zbytocne, lebo kvoli tomu malemu zasumenemu senzoru nebudes clonu aj tak vobec pouzivat a vsetko budes fotit na plnu dieru... je to len taky marketingovy odrb... ako keby dali do fabie s 1.2l motorom pretekarske radenie packami pod volantom
moze byt.. preto som sa radsej opytal. Inak priznavam ze na mna tento marketingovy odrb clkom zaposobil. Moj problem je ze nemam rad prehrabavanie sa v komplikovanom menu, nemal som to rad ani pri telefonoch...
lx7 ma dobre parametre, ale maly cip .. obraz zo sonyho porovnavali so zrkadlovkou, proste obraz je viac ako o triedu vyssie .. staci si pozriet fotky napr na flickr.com z jednotlivych fotakov vo velkom rozliseni a si hned v obraze .. a sony ma aj spickove video
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.