Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
musim vyskusat vsetko okrem beem wu
naskytla sa taka ponuka, je to v zarodku, v konecnom dosledku sa nebranim nicomu
Dizajn audi je zvonku OK, ale vo vnutri fujtajbl, samozrejme myslim tie roky, co som pisal
izzy lenive, slabe, prve co to cipnes. - dizajn audi vo vnutri je fajn ak to ma S line.
poviem to ako majitel niekolkych audi. audi si kupujes preto, lebo chces nadstandard vybavy oproti koncernu VW. kupit podimenzovane audi je ako mat mercedes a v predu svihadla.
Jezus toto nie je to nahrada za Erko, ale za Ečko. A to potrebujem len na šuchtanie sa okreskami. Na menenie nazorov je tu iny clen fóra, ked ma pamat neklame dokonca mal aj svoju nazorovu rešerš valecek suhlas s tym lenivym a tym cipom, ale mna ako taky koncern nevzrusuje v tomto pripade. Dokonca by som kvoli spolahlivosti ocenil, keby to bolo hole-bose, aj kvoli tomu veku... Toto prislo ako ponuka, nie je to z mojho popudu
B8 avant sme vlastnili v 88KW verzii pred faceliftom. Oproti konkurencii z tej generacie je to auto tiche, pohodlne a slusne maskuje rychlost. Bola na nom radost hltat kilometre. 88kw postacilo na presuvanie, ale tempomat na 160 po kopcoch mu uz robil problem:) Extremny priestor necakaj (ale to v triede nemalo ani BMW ani MB)
izzy lenive, slabe, prve co to cipnes. - dizajn audi vo vnutri je fajn ak to ma S line.
poviem to ako majitel niekolkych audi. audi si kupujes preto, lebo chces nadstandard vybavy oproti koncernu VW. kupit podimenzovane audi je ako mat mercedes a v predu svihadla.
hm, lenivé, slabé ...
v tom aute ťa tak preveziem, že sa poserieš od strachu
nechápem aké výkony tu všeobecne potrebujete
Ja nemam nic proti 1,9 TDI ako takemu. Je to jeden z najucinnejsich motorov a z tohto pohladu je super (ked je v dobrom stave a nedymi). Ja mam problem s dymovnicami. Skus ist niekedy chvilu za autom s nejakym starym opotrebovanym naftovym motorom co ma uz najlepsie casy za sebou, ze ci si to budes uzivat. Prave teraz v nedelu som siel za nejakym ojazdenym naftovym Audi a teda velmi neprijemny zazitok. Musel som zapnut vnutorny okruh, lebo uz po minute sa to nedalo vydrzat. Takym by mali davat pokuty a brat technicaky na pockanie. Zial este minimalne 10 rokov tu budu taketo crepy doslova otravovat vzduch. Ale dufam, ze aspon do centier miest dostanu casom zakaz vjazdu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
postrehy, realne skusenosti ?
diky
naskytla sa taka ponuka, je to v zarodku, v konecnom dosledku sa nebranim nicomu
Dizajn audi je zvonku OK, ale vo vnutri fujtajbl, samozrejme myslim tie roky, co som pisal
valecek suhlas s tym lenivym a tym cipom, ale mna ako taky koncern nevzrusuje v tomto pripade. Dokonca by som kvoli spolahlivosti ocenil, keby to bolo hole-bose, aj kvoli tomu veku... Toto prislo ako ponuka, nie je to z mojho popudu
hm, lenivé, slabé ...
a ako je na tom novšía 2015ka? A4 avant turbodíra?
predovsetkym tie herecké
By si sa divil ako návykové sú tieto čísla. Neuveriteľná zábava to zrýchlenie aj keď auto máš dlhšie ?
postrehy, realne skusenosti ?
diky
ak si dobre pamatam, ten 88Kw motor bol to iste ako 103kW iba iny soft, cize cize iba chip a je o 20 koni viac...