keby len duplicitne..Hardtail do 500€
ale ako som kukol mesiac spat tak hardtail do 400e zo 7 temami vedie :D

Prílohy:

Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg 224.72 KiB thumb_up0thumb_down

25.04.2012 - 16:41:16
00
Je to trapne, ze? :-)
25.04.2012 - 21:04:34
00
preco sa to "nezgrupi" do jednej ?
25.04.2012 - 21:28:48
00
Lebo by uz nikto nevedel, kto na co odpisoval. Po zluceni tem sa prispevky zoradia podla datumu a casu. V tom by sa uz ani diva svina nevyznala, keby som zlucil napr. 5 tem, v ktorych sa diskutovalo priebezne/sucasne. Je to hlavne na vas (clenoch), aby ste tychto vecnych zakladacov tem (novacikov) usmernili, nech prispievaju do uz existujucich tem. To nemaju sancu ustrazit traja moderatori, ked niekto zalozi novu temu a hned mu tam traja aktivisti zacnu radit, namiesto toho, aby mu dali odkaz na temu, kde ma pokracovat a tu novu temu nechali "zomriet".

Inak povedane - uroven fora a jeho prehladnost tvoria priamo jeho pouzivatelia, moderatori to mozu len jemne usmernit a nedokazu zmenit celkove spravanie ludi. Prave preto som dnes aj vytvoril nejaky zaklad, podla ktoreho sa maju ludia riadit:

bicykle/temu-o-kupe-bajku-vlozte-do-sekcie-co-si-mam-kupit-t28255.html
komponenty/temu-o-kupe-komponentu-vlozte-do-sekcie-co-si-mam-kupit-t28270.html
co-kupit/ako-nazvat-temu-v-tejto-sekcii-t28269.html

Mozno sa upravia nazvy sekcii, nech to je trochu prehladnejsie a nech je jasne, do ktorej sekcie sa ma co davat, ale to zavisi od cerva kedy bude mat cas a mozno aj od dalsich veci. Takze zatial plati toto vyssie.
25.04.2012 - 23:42:13
00
keyboard_arrow_up