Vypadol este niekomu contact list ci som v tom sam?dnes zapnem a prazdny, stalo sa mi to uz v zime raz a to aj viacerym z triedy ale na druhy den slo , uvidim zajtra...
Po nainstalování program zabíral v operační paměti asi 2-4MB v pohotovostním stavu na tray liště. Při běžné komunikaci se paměťová náročnost zvýší asi na 5-6MB. (Pro srovnání: ICQ5.1 v pohotovostním stavu zabírá asi 13-24MB a při psaní asi 24-30MB!)
pri mojej 1GB RAM je 24-30MB smiesna cislica, s ktorou sa ani nezaoberam...
Po nainstalování program zabíral v operační paměti asi 2-4MB v pohotovostním stavu na tray liště. Při běžné komunikaci se paměťová náročnost zvýší asi na 5-6MB. (Pro srovnání: ICQ5.1 v pohotovostním stavu zabírá asi 13-24MB a při psaní asi 24-30MB!)
pri mojej 1GB RAM je 24-30MB smiesna cislica, s ktorou sa ani nezaoberam...
no napr. ja sa ňou zaoberám.. mám 512MB @ 800Mhz Ram a od PC chcem dostať aj nejaký výkon, keď napr. robím v 3Ds Max, tak si neviem predstaviť, že by som používal Winamp a ICQ.. mimochodom, skúste tento prehrávač, používam ho už rok a neviem si ho vynachváliť.
1.Blbne prihlasovanie
2.Setko mu trva
3.Dost neprehladne
4.reklamy
5.Temer nikdy mi nece nic odoslat ani priat a ked uz nahodov tak strasne pomaly
Nehovoriac o icq6 to je total sunt (trosku krajsi)
Skype 4ever nema problem snicim a posela rychlo ako svina akurat s jednym lamerom to ide 1kB\s inac pekne od 100kB\s po500kB\s
ICQ je hovadina ako traky, je to velke pomaly ako OS, same reklamy, spamy....ja pouzivam TRILLIAN....az na mensie nedostatky som s tym uplne spokojny.
jj, trillian rulez. ja pouzivam u seba (24/7) trillian, a ked niekam vypadnem s notebookom, tak len cez web ce meebo.com.
ti, co si instalovali mirandu kvoli tomu ze zere malo ram sa mi smiali, ze taky 100 megovy kolos ako trilian si nedaju ani za nic. a teraz to vidim na spolubyvajucom. moj trillian ma v pamati 6 mega a jeho mirinda co je viac offline ako online ma nieco cez 30.
inak mi je ramka u prdele... mam jej aj na rozdavanie...
Keby si používal iného klienta a nie henten hnoj, tak sa ti to stať nemôže. Ja mám Mirandu, tá si ukladá contact list na disk. + je tam aj Jabber, IRC, MSN, keď chceš, tak aj Skype. Proste, čo chceš, to si tam dáš, pluginy nájdeš na domovskej stránke. Ešte som nevidel lepšieho klienta s takou podporou.
edit/ Akurát som zistil, že toto je pekne stará téma a ja som do nej už raz písal, no nevadí.
pouzivam ICQ 6 rekalamy ma vypnute este sa mi nestalo zeby som neodoslal alebo neprijal subor z contact listu mi zatial zmyzol iba jednet kontakt takze pohodicka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vo win fungujem na QIP a nemám stym žiaden problém. v linuxe však gaim niekedý (skoro vždy) štrajkuje pri posielaní súborov
1.Blbne prihlasovanie
2.Setko mu trva
3.Dost neprehladne
4.reklamy
5.Temer nikdy mi nece nic odoslat ani priat a ked uz nahodov tak strasne pomaly
Nehovoriac o icq6 to je total sunt (trosku krajsi)
Skype 4ever nema problem snicim a posela rychlo ako svina akurat s jednym lamerom to ide 1kB\s inac pekne od 100kB\s po500kB\s
jj, trillian rulez. ja pouzivam u seba (24/7) trillian, a ked niekam vypadnem s notebookom, tak len cez web ce meebo.com.
ti, co si instalovali mirandu kvoli tomu ze zere malo ram sa mi smiali, ze taky 100 megovy kolos ako trilian si nedaju ani za nic. a teraz to vidim na spolubyvajucom. moj trillian ma v pamati 6 mega a jeho mirinda co je viac offline ako online ma nieco cez 30.
inak mi je ramka u prdele... mam jej aj na rozdavanie...
je tp tu nejaka komunita ludi, niektory chodi iba na toto forum, a tema je o hocicom, takze netusim, z akeho dovodu to sem nepatri
edit/ Akurát som zistil, že toto je pekne stará téma a ja som do nej už raz písal, no nevadí.
a to vypadavanie contact listu bude najskor zapricinene poruchou na strane ICQ