..moznost, ze ho strcite pod kamion, ked vas bude obiehat zamerne neuvadzam, tak isto ako to, ze sa od neho odrazite, cim ho spomalite
posledný komentár: 14. 6. 2025 o 21:10
posledný komentár: 13. 6. 2011 o 19:18
posledný komentár: 14. 6. 2025 o 21:10
posledný komentár: 13. 6. 2011 o 19:18
V tom je to podstatne. My chodime do lesa nie kvoli tomu aby sme pozerali kolegovi na chrbat. Tym nepopieram povaby ziletiek, len ich nevidim.
to v bolde:
zvysok uz prebrali druhi.
anyway ku tej psychologii. jazda za sympatickou bikerkou(porovnatelnej vykonnostnej kategorie
no neviem ale ja mam trochu ine maratonske skusenosti ja idem svoje tempo, prave na tom maratone je to asi najdôležitejsie už som velakrat obiehal totalne zničených trhačov prvých kilometrov. tam je to o boji so sebou samým, nie jazda v baliku na ceste, kde sa da oddychovat v zjazdoch a po rovine, jasne ze sa tam jazdi na určitých úsekoch v haku ale pri tých priemerných rýchlostiach do 20km/h a menej je to zbytočné.
ja jazdím v haku len ked ideme po ceste a to vacsinou domov ked sa ešte chceme trochu hecnúť, inak je to úplne jedno a v teréne ako kto vládze, sice sa občas ponaháňame ale ja už viem kto v našej partii na čo má.
to mliečko:
ak sa ti niekedy podarí dostať za autobus alebo kamion pochopíš asi lepšie čo je to jazda v závese.....
chcem vidiet toho bikera co by jej do kopca stihal