Schválne som si pozrel, či je bike zakázaný a nebol. Tak som s kamošom išiel aj s bikami do vnútra. Nakúpili sme a išli pri pokladňu. Pri pokladni nás začala buzerovať predavačka, že biky tam nemajú čo robiť a pod. Ja som sa bránil tým, že na dverách nemajú o tomto informáciu, že ak je to pravda nech si s tým láskavo spravia poriadok. Potom išiel okolo nejaký vedúci alebo čo a hneď sa ho pýtala: (Nejaké meno), že tu nemôžu byť bicykle? Asi vedúci či čo jej hneď odpovedal: "Náš zákazník, náš pán" (veľmi pekný prístup, u mňa majú za to malé bezvýznamné plus
PRE ĽUDÍ AKO MARTIN1711, TÚTO TÉMU SOM NEZALOŽIL JA, ALE JEZUS, PRÍSPEVKY Z TÉMY KRADNUTIE BICYKLOV PRESUNUL SEM A SPRAVIL Z TOHO NOVÚ TÉMU
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
Ale nerozumiem, ze ked su/ste dvaja, alebo viaceri, preco nemoze jeden pockat s bikemi vonku?
Znie to ako definicia puberty
Muffin, konečne niekto dik
Sa tu nejako "zinfantilnieva"...
tak teraz neviem ci je medzi piktogramom len s bajkom alebo tym postnutym nejaky rozdiel alebo mal SBS-kar jednoducho na haku.
To je sice pekna teoria, ktorou sa evidentne riadi aj clovek, kvoli ktoremu cela tato diskusia vznikla, ale zda sa, ze aj Ty zabudas na jeden "detail". Chodit po nejakom hypermarkete alebo nakupnej pasazi s obchodmi a tlacit popri boku cisty bicykel vedla seba v tych sirokych ulickach medzi regalmi resp. medzi jednotlivymi obchodmi je jedna vec, ale postavit sa s nim do radu k pokladni v ramci predajne a snazit sa nim prejst tym uzkym koridorom von uz ani nahodou nespada do kategorie "nebudem nikoho obtazovat".
Drzim palce vsetkym, ktori takto zbytocne provokuju, aby raz nedostali od nejakeho hrubokrkeho par vychovnych po papuli.
PS:mysli si niekto, ze v pripade, keby tie bicykle tlacili predajnou dvaja 120 kilovi kulturisti, predavacka by im nieco povedala?
ale co tu budem pisat...pre dnes padla a idem sa pobikovat. na nakupoch som bol predvcerom...bez biku.
nejakeho hrubokrkeho par vychovnych po papuli.
Šak preto si hellboy kupil činky nie ?
Dva krát meraj potom rež. Poznáš to? Ak nie tak už áno, táto téma vznikla v téme Kradnutie bicyklov, rozbehlo sa to až takto a Jezus to premiestnil sem a spravil z toho tému. Len aby si vedel
Zial, nie vsetkym...
a k bajkulovi mozete ist tiez s bikom do predajne a ma ju malu
skludni hormon, hellboy nic nezakladal - co je to ludia s vami? preco musite hned na druhych nadavat, aj ked nepoznate suvislosti? Ked ste frustrovany z prace, chodte sa vyventilovat do lesa...