Dobrý den. Nedávno som sa stal majitelom bicykla Kellys Magnus a zakúpil som si k nemu aj cyklopočítač (tachometer) od Kellys konkrétne model KCC-09. Predajca mi to všetko nastavil podla správnosti ale mne sa to nedopatrením podarilo všetko vynulovať. A teraz si to odo mňa pýta údaj o veľkosti ráfkou. V manuále od cyklopočítača som našiel iba takúto tabuľku podľa ktorej to mam nastaviť:
Poradíte mi prosím aké údaje tam mám nastaviť?
A poradíte mi poprípade na čo si mám dávať pozor pri tomto modely bicykla?
Vopred velmi pekne dakujem za pomoc
nastavenie je jednoduche mas to horak cize koleso asi 26" a kukni si na plasti by malo byt take ciselko ze 26x(n) n to ciselko. ale ak si kupoval tento rok tak podla kellysu tam je 26x2.0 takze v tabulke si najdi hodnotu. Mas to tam ATB 26x2 takze tu hodnotu cize 2099.
no ide o to ci jazdis na rafiku alebo na pneumatike
ak na rafiku, tak tam hod priemer rafiku
ak jazdis na pneumatike tak tam hod tych (26x2.00) tj 2099
A ak to chces mat celkom presne tak na plast na bok si urob ceruzou ciarku, bikom sa prejdi po chodbe tak aby koleso urobilo jednu otacku, zaciatok a koniec otacky si poznac a zmeraj. Dostanes udaj presny v mm
drotar tym sposobom co pises to vzdy robim a vzdy mi vynde ze mammensie koleso o niekolko mm ako teta tabulka cize beznym smrtelnikom ktorym sa to nechce ide tachometer viac a prejdu viac km mohli by to supovat na plaste to ciselko...aj ked prestne to nebude take orientacne najpresnejsie zas ma nido nepochopil ze?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nastavenie je jednoduche mas to horak cize koleso asi 26" a kukni si na plasti by malo byt take ciselko ze 26x(n) n to ciselko. ale ak si kupoval tento rok tak podla kellysu tam je 26x2.0 takze v tabulke
alebo si to vypočítaj
ak na rafiku, tak tam hod priemer rafiku
ak jazdis na pneumatike tak tam hod tych (26x2.00) tj 2099
Mne to vyslo okolo 2100mm pri 26´ sport albert 2.25.