Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Hmotnost je 8,48 kg, ale prioritou bola robustnost, kedze je to gravel. Tazke brzdy, tazke gumy, tazka a siroka cross vidlica a dva 180 mm kotuce..
Duves...dostal som z predvyrobnej série jeden surovy ram s navarkami na zadny kotuc (co nebude v serii) a tak ma hned napadla verzia do terenu...
Karbon je pre mnohych zatial nedostupny a to sa nebavim iba o cene. Takze toto by mohol byt slusny zaklad na vlastnu skladacku. Mne napr prijemne prekvapila tuhost ramu na Dragstrovi a ked je na tom aj Wolfer RS podobne tak to bude super. Mibo Revoo sa mi zda dost mäkky.
bezkakolo... tak to musis vyskusat Wolfer RS..ten je naozaj ako skala...
a dnes sami podarili celkom dobre zabery pri vode... zaje°blateny tak ako sa na gravel patri...
Hmmmmm práve som myslel že tým že je RS dlhší že aj torzna tuhosť bude menšia. Nový Friday má už tiež dvihnutu ***** Už sú fotky gen2 alloy na Yedoo webe.
Tak ramy Wolfer Rs aj Wolfer 28 x 20 su v novej modelovej rade zosilnene a vystuzene rovnako. Samotny ram bol testovany na hmotnost 250 kg na 150 000 cyklov. Nosnost kolobezky teda jednoznacne limituju kolesa. Aj tie seriove "znesu" 150kg, ale musia sa castejsie dotahovat lebo tym trpia. Preto vyrobcom udavana nosnost je radsej do tych 120 kg, kde vedia garantovat stabilitu. Ak vsak osadis na tento ram kolesa s vyssou nosnostou (napriklad holandsky ryde.nl ponuka rafiky az na 180kg), tak mozes pokojne zatazit ram aj tymi 180 kilami... (potvrdene od vyrobcu)
O Ryde Andra som niečo čítal, keď som hľadal ráfiky na tandem. Odradila ma hmotnosť a to, že namiesto nitovania zvolili hrubú stenu ráfika.
O dosť viac som veril dvojitému nitovaniu a vzal som https://www.remerx.cz/dragon-line-719 po tom, ako mi v Remerxe ponúkli takúto špeciálnu verziu.
V Remerxe vedia občas zaradiť do výroby aj nejaký špeciálny ráfik. Stačí sa informovať / dať im svoje požiadavky a možno prekvapia.
Vo všeobecnosti sme na tandeme s danými ráfiky nemali zatiaľ problém po cca 700 km (cca 170 kg záťaž, plus cyklovozík, jazda aj v teréne). Polovica úspechu je podľa mňa kvalitný výplet ak sa bavíme o takýchto kolesách pre vyššie zaťaženie. Preto som bral napríklad špice Sapim Force https://www.bike24.com/p2199795.html .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
si akože tunil rám? alebo iba výmena komponentov?
Duves...dostal som z predvyrobnej série jeden surovy ram s navarkami na zadny kotuc (co nebude v serii) a tak ma hned napadla verzia do terenu...
Surovy ram mal 3335 gramov...
a dnes sami podarili celkom dobre zabery pri vode... zaje°blateny tak ako sa na gravel patri...
O dosť viac som veril dvojitému nitovaniu a vzal som https://www.remerx.cz/dragon-line-719 po tom, ako mi v Remerxe ponúkli takúto špeciálnu verziu.
V Remerxe vedia občas zaradiť do výroby aj nejaký špeciálny ráfik. Stačí sa informovať / dať im svoje požiadavky a možno prekvapia.
Vo všeobecnosti sme na tandeme s danými ráfiky nemali zatiaľ problém po cca 700 km (cca 170 kg záťaž, plus cyklovozík, jazda aj v teréne). Polovica úspechu je podľa mňa kvalitný výplet ak sa bavíme o takýchto kolesách pre vyššie zaťaženie. Preto som bral napríklad špice Sapim Force https://www.bike24.com/p2199795.html .