zdravim,
poprosil by som o malu radu ohladom kempovania na severe jazera.o 2 tyzdne ideme pobrusit par kopcov a stale nemame rezervovany nejaky pelech. Najviac by nam vyhovovalo spanie v stanoch, popripade by sa hodil aj bazen (berieme aj lenivcov, kt sa idu iba opalovat)a taktiez by to tam nemuselo byt plne starych nemeckych dochodcov.
vopred dik :-)
21.07.2012 - 11:37:46
00
Riva del Garda http://www.residencesegattini.it/en/residence.asp Apartman, bazen, tenisovy kurt, priestor pre biky, umyvanie bikov, naradie, mazanie, free wifi ... a ako som nedavno porovnal tak postel vysla lacnejsie ako postel v starom dome v Zavadke.
21.07.2012 - 12:33:42
00
vSegattini som bol ubytovany (pred tyzdnom som sa vratil). Nebolo zle, ale uz by som sa tam asi neubytoval druhy krat. Vyhody: bazenik a tenis zadarmo, celkom mily majitel (spravca?), dobre a bezpecne uskladnenie bajkov. Nevyhody: asi najvacsia je velka vzdialenost od centra (peso sme sli len raz, potom uz len autami), je to taky rusnejsi typ ubytka (ja mam radsej pokojnejsie), napr. nasa izba bola pri ceste, kde bolo celkom rusno, takze o siedmej som uz nespal, tie male skutre neskutocne revu (na druhom poschodi), internet na heslo tusim obmedzenie bolo na 30hod. a potom sa muselo vypytat nove heslo a pripojit sa mohol len jeden notebook (nedali sa dva a viac sucasne), toaletak sa nedoplnal :).

Pred dvoma rokmi som bol este tu: http://www.lacolombera.it/ , po stranke ubytovania to bolo lepsie - vacsie a krajsie izby a bolo to blizsie do centra, ale chybal bazen (preto sme tento rok isli inam - deti), tenis a pod.

ale aj tak mam dojem, ze ked sa pytas na kemp tak hladas nieco ine ako bolo spomenute...
22.07.2012 - 09:46:32
00
dakujem za odpovede...nakoniec sa nasa nenarocna partia uskromnila s kempom http://www.campingeuropatorbole.it/default.htm ... uz len si uzit dovolenku :-)
24.07.2012 - 00:05:17
00
My sme boli pred 2 rokmi v riva del garda v camp brione. http://www.campingbrione.com/
odporucam, je to asi 5min pesi od centra, kludne miesto, dodrziava sa nocny klud, slusne vybaveny kemp.
Skusali sme aj nieco na juhu, ale to su kempy s 2000 miestami, preplnene, a podstatne drahsie, napokon sme sa vratili do toho isteho kempu, Kukali na nas jak na j..tych :)
24.07.2012 - 08:01:35
00
cron
keyboard_arrow_up