kvakob

Nič v zlom, ale keby sme boli všetci takí ako Ty píšeš, tak by neexistovali napr. ani veterinárne ambulancie. Ochorel by ti pes a Ty namiesto toho aby si sa ho pokúsil zachrániť, tak iba kývneš rukou a povieš si že asi to tak má byť, že je to kolobeh života.

pre "zabavu"a ine-ako to nazveme, nezabija len clovek,ale deje sa to aj v prirode
napr. ked sme pri vlkoch -boj o vodcovstvo,uzemie,samicu...cierna vdova atd. je to nutne?! ale deje sa to...

Áno, deje sa to, ale je trochu odveci porovnávať zvieratá a ľudí. Keď budú poľovníci pobehovať po lese vo svorkách a loviť pre jedlo a nie kôli zábave, nebudem im mať za zlé ak si občas niečo ulovia aby prežili.
20.11.2012 - 17:13:57
00
Niektorí tu máte z poľovníkov mindráky. Chcelo by to trochu viac zdravého sebavedomia, a menej pýchy. Buďte radi v akej krásnej krajine žijete, a že je tu mier a relatívny blahobyt. A negeneralizujte.

Poľovníctvo je fenomén starý ako ľudstvo samo. Lesníctvo existuje niekoľko storočí. Horská cyklistika iba niekoľko desaťročí. Preto majte úctu ku ostatným, k poľovníkom aj lesníkom. Sú to ľudia ako vy. Väčšina ich je v pohode, a nezaslúžia si aby sme ich hádzali do jedného vreca s tými zlými.

Píšete tu že nech poľovníci machrujú s holými rukami. Ak sa dôsledne chcete držať toho čo hovoríte, prečo používate bicykle, ktoré nevymyslela matička príroda, ale ľudský rozum? Buďte féroví, vzdajte sa bicyklov, lyží, behajte po horách holí, a späť do jaskýň. :)
20.11.2012 - 17:27:14
00
A ešte som zabudol napísať: nie som poľovník ani lesník. Venujem sa horskej cyklistike tak ako väčšina z vás.
20.11.2012 - 17:31:33
00
vitaj u nas na fore.
no vdaka tej MTB cyklistike ktora tu je par desatroci ludia z uzasom sleduju co sa v nasich lesoch deje. neviem ci si biker alebo lesak, popripade polovnik kazdopadne si tu vitany a mozme debatovat. a prave preto ze mame "zatial"taku karasnu krajinu mame z toho co v lesoch vidime mindraky. ;)
EDIT: s tym predstavenim si ma predbehol
20.11.2012 - 17:34:01
00
breza_biela to si sa musel koli tomu znova registrovat? ;)
netreba sa bat napisat svoj nazor, nic sa ti nestane, teda nic vazne - stazuju sa tu hlavne pocifisti :lol:
20.11.2012 - 18:50:53
00
A ešte som zabudol napísať: nie som poľovník ani lesník. Venujem sa horskej cyklistike tak ako väčšina z vás.

Jasneeee, veriiiime ;-) A zaregistroval si sa prave teraz a tvoja prva tema je o polovnictve ;-) Breza, breza....vidiet, ze si poctivy polovnik a nosis aj k tym krmelcom .....ale my seno nezerieme :D
A bajk mas Krieghoff Semprio 9,3x62 ? ;-)
20.11.2012 - 20:10:26
00
Andrej25: to si ma musíš s niekým mýliť. Nebol som tu doteraz registrovaný. Čestné slovo. :)

Angel1: však never keď nechceš. :) Tiež som trochu naštvaný že tu píšem prvý príspevok práve k takejto téme, ale musel som sa vyjadriť, lebo sa mi to tu zdá dosť jednostranné.

Matvej11: díki za privítanie. Tiež ma mnohé tieto veci hnevajú, ale čo spravím? Otom ako by mali naše lesy vyzerať by sa dalo polemizovať. Pokiaľ sa ma niekto vyslovene nasilu nepokúša v teréne obmedzovať, tak to neriešim. Keď niekoho stretnem, spomalím, pozdravím. Treba myslieť na to že každý biker reprezentuje aj ostatných, a slušnosť veľa urobí, a naopak, ak mám slabú chvíľu a zachovám sa k niekomu chrapúnsky, niekto iný si to za mňa môže odskákať. To platí aj opačne.
20.11.2012 - 20:59:22
00

Píšete tu že nech poľovníci machrujú s holými rukami. Ak sa dôsledne chcete držať toho čo hovoríte, prečo používate bicykle, ktoré nevymyslela matička príroda, ale ľudský rozum? Buďte féroví, vzdajte sa bicyklov, lyží, behajte po horách holí, a späť do jaskýň. :)

Nespomínam si že by niekedy v minulosti môj bike, môj cesťák alebo zimák spôsobil nejakej zveri smrteľné zranenie. Neviem či sa to dá, možno naháňať srnku po lese s ocelovým rámom a ubiť ju by bola zábava, neviem, neskúšal som to a ani nebudem. Takže férový v tomto smere určite nebudem, pretože ja bicyklom nezabíjam . Končím debatu na túto tému ;) .
20.11.2012 - 21:06:55
00
:)

youtube.com/watch?v=x2yvp4SZS3M&t=

20.11.2012 - 21:22:37
00
winter78
nuz, neviem kolko chrobacikov, hmyzu, husenic a jasteric trave sejmeme pri jazde v lese, po luke ;-) ...jasne, ze nie vedome
20.11.2012 - 22:37:58
00
este povedz ze aj tie muchy prehltas nevedome :D
21.11.2012 - 07:04:10
00
tie medvede su dobre :D
21.11.2012 - 09:13:45
00
nieco aktualne ku vlkom http://bystrica.sme.sk/c/6603097/lov-vlkov-opat-rozdeluje-odbornikov.html
22.11.2012 - 11:28:41
00
Dnes nad Modrou.

i.imgur.com
22.11.2012 - 18:42:40
00
mlok škvrnitý :y:
22.11.2012 - 18:45:49
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up