Vyborne, ked tvrdis ze ich je vela, dokaz to. Ja tvrdim ze je vela raticovej/diviakov. Sposobuju kazdorocne milionove skody nie len v lese a na poliach, ale aj na cestach. Ti tvoji polovnici/pytliaci ich uz starocia reguluju tak skvelo, ze to priroda musi riesit prasacim morom. Pani polovnici podostavali vynimky na lov, mohli vsetkymi sposobmi ukazat co dokazu, mor sa sem blizil roky a vysledkom boli len desiatky tisic utratenych prasiat a obrovske skody. Realne, nie imaginarne sposobene medvedmi na internetoch.
Vidím že o regulácii raticovej zvery vieš rovnako kulové ako o medveďoch. A samozrejme za všetko môžu podľa tvojho skresleného vnímania zase iba poľovníci a pritom je to tak, že za to môžu tí, ktorí vydávajú povolenky a dovolia loviť iba dospelé samce, pričom samice a mladé sa neregulujú. Potom sa môže taký ***** ako ty čudovať, že ako je možné, že tej zveri pribúda. A úplne mi hlava neberie, ako môžeš pochybovať o tom, že chránená šelma, ktorá nemá prirodzeného predátora, ktorý by ju reguloval sa nemôže premnožiť. No vedz, že ak môže byť dosť raticovej, tak môže byť rovnako dosť medveďov, keďže u nich regulácia neexistuje a dokazujú to čoraz častejšie strety a rozšírenie medveďa na väčšie územie.
Ale by ma zaujímalo, kedy si stihol sčítať raticovú zver a medveďa akosi nevieš spočítať. Asi selektívna slepota, čo už.