Ad fotky od Luba: Ta druha foto su predsa budovy SHMU na Malom a Velkom Javorniku za Bielym krizom...
Ad Konske hlavy: Snad z nich nespravia dialnicu, stratila by sa jedina vyzva na cervenej od Kamzika po Babu. Aspon pre sratchky ako ja to teda je vyzva...
Ano, prva fotka vlavo meteo radar Maly Javornik, vpravo vojensky radar Velky Javornik. Miesto odkial bolo fotene ale nie je Velka Bana. Ale je to pristupne bajkom (myslim naozaj bajkom, nie nosit )
Pisal som o vyzve po Babu. Myslis Cermak pri Zoske? A ktory vyslap je tam vyzvou?
A este som zabudol - aspon kedysi, ked este neexistovala Cerovka, bol vyzvou vyslap zltou spoza Snezienky krizujuci terajsiu Cerovku a iduci smerom na razcestie za Kacinom. Musim to ist pozriet...
Nj, pravda .. ale je je to len kusok za Babou .. samozrejme, ako vzdy, som namiesto Cmelok napisal Cermak a cudoval sa, preco sa cudujes .. stava sa mi to casto tato zamena
Btw, ak hladas vyzvu, co sa tyka vyslapu, doporucujem luku byvalej zjazdovky pri Kolibe, je to vedla sucasnej, pretina ju naucny chodnik, tak odtial smer Koliba. Je tam chodnik.
lto fotohadanka>
Ja viem odkial je ta fotka cisli tri
Je to detail z fotky MISI2897s.jpg z predchadzajuceho prispevku od lto , takze stromy lemujuce cvicnu luku na Kamziku
Co som vyhrala?
Ty betar, skusas nasu pozornost
prilbu dole, silva
a ta druha je niekde na linii kamzik-javornik. aj velka bana je cca na tej linii ale chybal by tam zrejme jeden kopec. a je pouzity riadny zoom, takze kludne blizsie ku kamziku, ak nie rovno spod neho.
silva: no teda .. myslim, ze Ta mozeme posielat na sutaze, najdi 10 rozdielov a vyhras vzdy. Uzasne. Ja som ale fakt nevedel, odkial to mam /aj ked mozno dohladat presne podla casu by som vedel/, ale popravde, presne nad tymto som rozmyslal, ci nahodou to nemam odtial. Holt, je to tak, ked clovek skusa rozne fotaky a objektivy nahodne kade-tade No, ako vitaz sutaze by si mala byt odmenena. Ale cena .. hmm, dubaky nerastu, taska sa ti vratila, toz neviem. Zvarat ramy tiez neviem .. tak asi pivo
Priklanam sa ze je to z Kamziku zo starej zjazdovky co pada Na Zeleznu nejakym superzoomom
este musim rozmyslat nad tou prvou
Vyhravas aj 2. cenu alebo ano, je to z naucneho chodnika a stara zjazdovka, tam kde je lavicka. Uhol pohladu je cca eq. 180-200mm, fotene zrkadlovkou a teleobjektivom.
tasku furt nemam
a co tie ostatne fotohadanky? tu prvu neviem , to co mas za objektivy
ta druha je z Kamzika teda? zo starej zjazdovky?
EDIT: fuj ale som dobraaaa
no ked dam aj tretiu cenu tak sa opijeme
edit: objektivy mam rozne, zvacsa sa teraz hrajem so starymi objektivmi, co mam na zrkadlo + adapter na Olympus E-PL1 (nanho nemam ziadny teleobjektiv zatial).
.. linia z Velkej Bane, ako Laco tipoval je skoro spravna, len bod, odkial sa foti je inde. Da sa tam dojst bajkom po zvaznici, a zaciatkom roku sa dalo prejst dalej, ale uz je to nepriechodne. Vrchol ma aj meno dokonca som zistil.
no pomaly na tej fotke vidno vevericky na stromoch
vsak sa neondej, daj nejaky vacsi vyrez, resp. mensi zoom
ved tak do dialky ani nevidim
A inak to posobi , ze si sedel na strome, teda dost vysoko
Laco tipoval liniu z Velkej bane k fotke Javornikov
no pomaly na tej fotke vidno vevericky na stromoch
bol som na zemi .. ohnisko 250mm efektivne, teda nie tak vela /sice je tam vyrez, tak mozno tak 350mm/ , ale pridavam eventualnu fotku + 2 dalsie z okolia
edit: sorry, ze az dnes, vobec som si Tvoj prispevok nevsimol, len astrov, ale inspirovala si ma, nabuduce skusim 2500mm, mozno dam oko vevericky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ad Konske hlavy: Snad z nich nespravia dialnicu, stratila by sa jedina vyzva na cervenej od Kamzika po Babu. Aspon pre sratchky ako ja to teda je vyzva...
na velkom javorniku to nie je nahodou objekt vojensky?
edit: Jezus, este je tu stale vyslap na Cermaka
A este som zabudol - aspon kedysi, ked este neexistovala Cerovka, bol vyzvou vyslap zltou spoza Snezienky krizujuci terajsiu Cerovku a iduci smerom na razcestie za Kacinom. Musim to ist pozriet...
Btw, ak hladas vyzvu, co sa tyka vyslapu, doporucujem luku byvalej zjazdovky pri Kolibe, je to vedla sucasnej, pretina ju naucny chodnik, tak odtial smer Koliba. Je tam chodnik.
Ja viem odkial je ta fotka cisli tri
Je to detail z fotky MISI2897s.jpg z predchadzajuceho prispevku od lto , takze stromy lemujuce cvicnu luku na Kamziku
Co som vyhrala?
Ty betar, skusas nasu pozornost
a ta druha je niekde na linii kamzik-javornik. aj velka bana je cca na tej linii ale chybal by tam zrejme jeden kopec. a je pouzity riadny zoom, takze kludne blizsie ku kamziku, ak nie rovno spod neho.
Vyhravas aj 2. cenu
a co tie ostatne fotohadanky? tu prvu neviem
ta druha je z Kamzika teda? zo starej zjazdovky?
2. fotka je http://mapy.hiking.sk/?x=17.09506&y=48.18635 smer sever , kopec vlavo co nevidiet dobre, je Hruby Drienovec obtaca ho asfaltka, v pozadi je myslim Srnie (za nim dole Mariin pramen)
edit: objektivy mam rozne, zvacsa sa teraz hrajem so starymi objektivmi, co mam na zrkadlo + adapter na Olympus E-PL1 (nanho nemam ziadny teleobjektiv zatial).
No a ten co nasiel tasku ju nechce dat ?
Laco tipoval liniu z Velkej bane k fotke Javornikov
bol som na zemi
edit: sorry, ze az dnes, vobec som si Tvoj prispevok nevsimol, len astrov, ale inspirovala si ma, nabuduce skusim 2500mm, mozno dam oko vevericky
dnes - prva jazda na zalozaku