Ludia, stava sa vam, ze ked sa s niekym dohodnete na urcitej hodine na trening, alebo na vyjazd na kole, dotycny clovek zvykne pravidelne meskat? Nejde o nic zvlastne, ked sa to stane raz za cas, ale ked to robi clovek takmer pravidelne, tak mi to pripada ako ignoracia z jeho strany. Nechcem ho menovat (je to giro) Preco ked sa mi snazime byt presny, ini na to seru?
no neviem ktory ajeto zvykol cez zimu meskavat, ked sme sa niekam dohodli ist (vacsinou krcma alebo sauna) Este si zabudol definovat tu ignoraciu. Ci akoze ignorujem teba (to by som vobec neprisiel) alebo cas. A vlastne by si mal byt rad, aspon mas priestor na strecing Ti dobre chcem a ty takto.
P.S.: len tak od veci, mas tam jednu frajersku hrubku
Ja mám taký pocit, že ľudí, ktorí nevedia chidiť na čas, je väčšina. Niekedy si myslím, že ja som jeden z mála, ktorí nemeškajú. Považujem si za česť, keď dodržím slovo a prídem načas.
U mojich kamarátov (nemyslím zrovna výjazdy na bicykli) sa meškanie pohybuje v priemere od 15 do 45 minút. Načas chodia len vtedy, keď oni niečo potrebujú.
Pokusim sa byt vazny, pretoze tiez ma to vie vybudit. Stat sa to moze kazdemu, ale ak to niekto robi castejsie tak je to prejav neucty k mojmu casu, ktory ja pokladam za cenny. Maloco nenavidim viac ako cakanie. Na hocico ci hocikoho.
pche...meskanie je hodne trestu smrti...odpustam len ak dotycny pride upachteny a krv-potiaci od toho vycerpavajuceho tempa, ktore nasadil, aby meskal co najmenej....nemoze byt predsa taky problem prist o pat minut skor, staci vediet kolko trva cesta a naplanovat si odchod....je rozdiel plytvat svojim casom a plytvat casom inych...je to trestuhodne a giro by si mal vstupit do svedomia...takisto ako ajeto ktory ho tu takto nemiestne natrel
Poviem este na svoju obranu, ze zvyknem meskavat v rozmedzi 5-10 minut a vzdy ma to mrzi, preto sa na miesto zrazu ponahlavam spoteny do krvi. Ked viem ze budem meskat dlhsie, tak sa snazim zavolat a oznamit to. A pri x-hodinovom oraze nejakyh 5-10 minut predsa nemoze byt taka velka strata.
15 minut meskat je uplne v norme a vacsinou sa nad tym nepozastavujem. kludne to moze mat na svedomi defekt alebo nejaka kravina.
posledne vsak 2 minuty po tom ako sme boli dohodnuti ze sa stretneme isla bikerka na ktorej sa oplatilo oci nechat. to som uz kolegovi nieco povedal o meskani ked meskal 10 minut
jj poznaaaaaaaaaaaaaame...
ale uz to mam nacasovane.. kamos byva asi 15 min dalej ako ja.. takze ked sa dohodneme ze 30 pod mostom, tak su 2 moznosti:
bud mi pri odchode z domu napise na ICQ a ja viem ze stiha...
alebo ak ho vypne skor tak automaticky idem o nejakych 10 neskor (t.j. som pod mostom 40)...
ale zatial ma rekord asi 50 takze to uz bolo nevypocitatelne..
to giro ... A pri x-hodinovom oraze nejakyh 5-10 minut predsa nemoze byt taka velka strata. - to ako ja by som povedal pri 100 pismenovom prispevku tych 5-10 yi nemoze byt tak hrozne ...
Poviem este na svoju obranu, ze zvyknem meskavat v rozmedzi 5-10 minut a vzdy ma to mrzi, preto sa na miesto zrazu ponahlavam spoteny do krvi. Ked viem ze budem meskat dlhsie, tak sa snazim zavolat a oznamit to. A pri x-hodinovom oraze nejakyh 5-10 minut predsa nemoze byt taka velka strata.
Tých x-hodín je z môjho pohľadu užitočne strávený čas, avšak každá zbytočne stratená minuta ma serie a tento čas rátam ako absolútnu veličinu a nie ako relatívny k niečomu na čo čakám.
Presvedcili ste ma. Uznavam, ze som ten najvacsi debil, co ani nevie prist na cas, dominik sa na mna nechyta. Pokojne mi v profile zmente toho pokrocileho ci akeho clena na uznavany ko.. A tuto temu premenujte na Giro je ..., aby si kazdy kto ma nieco proti mne (co som si dovolil mu nieco vytknut, napr. gramatiku) mohol kopnut. Radsej uz nebudem nikomu nic pripomienkovat. Na VS ma ucili, ze za padnu pripomienku sa treba podakovat, tu je to trochu ine. Ajeto sa uz nemusi bat, neplanujem sa s nim dalej dohadovat na orazoch (sa mi pokazili atomove hodiny). Kto je bez viny, nech prvy hodi kamenom.
ale ja som ho chytil . chudacik giro, takto sa do neho obuvat...teraz vazne meskanie do akademickej stvrthodinky sa da zniest ak nie je pravidelne. inak je to podla mna tiez neucta voci danej osobe...takze nastavme si hodinky(www.presnycas.sk)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S.: len tak od veci, mas tam jednu frajersku hrubku
U mojich kamarátov (nemyslím zrovna výjazdy na bicykli) sa meškanie pohybuje v priemere od 15 do 45 minút. Načas chodia len vtedy, keď oni niečo potrebujú.
posledne vsak 2 minuty po tom ako sme boli dohodnuti ze sa stretneme isla bikerka na ktorej sa oplatilo oci nechat. to som uz kolegovi nieco povedal o meskani ked meskal 10 minut
ale uz to mam nacasovane.. kamos byva asi 15 min dalej ako ja.. takze ked sa dohodneme ze 30 pod mostom, tak su 2 moznosti:
bud mi pri odchode z domu napise na ICQ a ja viem ze stiha...
alebo ak ho vypne skor tak automaticky idem o nejakych 10 neskor (t.j. som pod mostom 40)...
ale zatial ma rekord asi 50 takze to uz bolo nevypocitatelne..
A pri x-hodinovom oraze nejakyh 5-10 minut predsa nemoze byt taka velka strata. - to ako ja by som povedal pri 100 pismenovom prispevku tych 5-10 yi nemoze byt tak hrozne ...
si robis zbytocne stresy
Mňa pri tom napadol taký jeden vtip.
"Szukate meskanie?"...
Tých x-hodín je z môjho pohľadu užitočne strávený čas, avšak každá zbytočne stratená minuta ma serie a tento čas rátam ako absolútnu veličinu a nie ako relatívny k niečomu na čo čakám.
ale ja som ho chytil