poradte mi dake inteligentne hodiky, najlepsie aby som ich nenabijal kazdy druhy den, a chcel by som aby mali gps a vedeli dakym sposobom zaznamenavat trasu najlepsie aby na nich fungoval sporttracker, alebo keby sa dalo iba exportovat gpx so zakladnymi udajmi by stacilo + je aj android wear aby to fungovalo s Mi Fit od googlu...
Po dvoch smartfónoch ( 5" a druhý 4,3") v priebehu jedného roka som sa so sklonenou hlavou a s pocitom viny opäť veľmi rád vrátil k starej klasike - tlačítkovemu mobilu.....konkrétne Nokia 130. Bez zbytočných hlúpostí a hlavne bez foťáku je veľmi ľahučký a malý, po ťažkom a veľkom smartfóne mám pocit že v ruke nedržím nič. A hlavne - je nositeľný všade. Odporúčam všetkým, ktorím módna vlna smartfónov nič nehovorí (tak ako mne) a mobil využívajú hlavne na to, na čo bol pred dávnymi rokmi určený....na telefonovanie .
No a ja prave hladam mobil s dobrym fotakom. Kedze sa mi nechce vlacit na bike zrkadlovka. Ostatne veci su mi k nicomu. Staci mi STRAVA a aby sa dalo na fotky pozerat lebo ten momentalny Huawei 620s foti otrasne. Nejaka rada? Samozrejme recenzie mam popozerane a tak ale rad by som videl nazor aj od inych
OlafTopankvôli tomuto som kupil NOTE 4 (fotenie rodiny,dcerky hlavne) .... od 1998eho co pouzivam mobil musim povedat,ze nesklamal ma nikdy a to som aktivny hater mobilov apod pitchovin,ktore len otravuju: zlata era ked sme nepotrebovali vôbec mobily a vedeli sme bez nich prezit a vyzit=smutne
No a ja prave hladam mobil s dobrym fotakom. Kedze sa mi nechce vlacit na bike zrkadlovka. Ostatne veci su mi k nicomu. Staci mi STRAVA a aby sa dalo na fotky pozerat lebo ten momentalny Huawei 620s foti otrasne. Nejaka rada? Samozrejme recenzie mam popozerane a tak ale rad by som videl nazor aj od inych
Ziadny mobil ti nenahradi zrkadlovku. Ja som nedavno vymenil mobil za novsi a kvalita foto isla kvalitou dole a tak som si nasiel na Bazosi kvalitnejsi foto kompakt za 20 eur. Je to dalsia vec vo vrecku, ale s kvalitou fotiek som spokojny
Viem ze zrkadlovku to nenahradi ale sem tam chcem nieco odfotit co ma zaujime a chcem aby to aj ako tak vyzeralo ked si to zobrazim na PC. Nad kompaktom tiez rozmyslam, ale nechcem ho koli tomu ze dalsia vec na starosti a mobil so sebou berem tak ci tak
vpravo mas rebricek naj fotomobilov, momentalne mam Sams galaxy s5 a fotky super, uz ani kompakt neberiem, a taktiez cakam na xiaomi redmi 3pro, uvidim ako bude fotit..
-chvilu smutit
-ist do obchodu
-kupit novu foliu
-prist domov
-strhnut staru foliu
-nalepit novu foliu, ale spravne
-vytlacit zvysne bubliny, ak budu
-tesit sa z novej folie
Ja používam Samsung S5 klasickú a s fotkami či videom som nadmieru spokojný. Mám tu na fóre dosť fotiek tak si to môžeš poprezerať. Som klasický klikač a žiaden fotograf Určite by sa dalo urobiť aj krajšie fotky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A okrem toho aj Motorolu
hlavne ho nabijam cca 10-14 dni ako ma napadne
Ziadny mobil ti nenahradi zrkadlovku. Ja som nedavno vymenil mobil za novsi a kvalita foto isla kvalitou dole a tak som si nasiel na Bazosi kvalitnejsi foto kompakt za 20 eur. Je to dalsia vec vo vrecku, ale s kvalitou fotiek som spokojny
vpravo mas rebricek naj fotomobilov, momentalne mam Sams galaxy s5 a fotky super, uz ani kompakt neberiem, a taktiez cakam na xiaomi redmi 3pro, uvidim ako bude fotit..
-ist do obchodu
-kupit novu foliu
-prist domov
-strhnut staru foliu
-nalepit novu foliu, ale spravne
-vytlacit zvysne bubliny, ak budu
-tesit sa z novej folie
Ja používam Samsung S5 klasickú a s fotkami či videom som nadmieru spokojný. Mám tu na fóre dosť fotiek tak si to môžeš poprezerať. Som klasický klikač a žiaden fotograf