Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Gusto, môže byť za tým aj baterka, už veru nemá takú výdrž. Ale neviem, či sa dá povedať, že odišla... Možno to bude kombinácia baterky, náročnejších app na starý procesor a plnú pamätať...
Ešte doplním, že to robí skôr cca pod polovicou baterky a viac app na pozadí, najmä so stravou.
Ak ho mám na nabíjačke, resp nabitý cez 50%, bez aplikácií, tak fotí viac menej normálne.
Co s tym? Sa ma snazi dakto prelomit alebo co?
Sposobuje to dovrzana aktualizacia. Treba nechat skontrolovat aktualizacie a nainstalovat poslednu ktora problem riesi.
v telefone sa pomocou mobilnych dat do MS uctu prihlasim, ak sa tam chcem ale prihlasit cez wifi, vyhodi mi, ze stranka neexistuje.
Wifi sa zda OK, kedze v inom telefone sa do MS uctu prihlasim.
telefon
Xiaomi Redmi Note 4
Lineage OS 16
Najvacsi problem je, ze v takomto stave sa mi nedaju pouzivat MS apps Onenote, Onedrive, co zamrzi, kedze si platim office ucet.
Problemy sa zacali diat po tom, co som si zmenil hlavne heslo do MS uctu.
Napada niekoho o co by mohli ist?
mal som podobny "zazitok" minuly tyzden, zacali prezvananim zo slov. cisla zacinajuce 0903 a tiez mam zasadu, ze nevolam spat...volali opat, uz sa ozvala osoba, lamavou anglictinou mi vysvetliovala, ako je moj pocitac v ohrozeni a potrebujem "pomoc"...vzdy som ich nechal na linke co najdlhsie(ak som mohol), ale zvycajne po case zavesili..na dalsi den uz volalo cislo 044 ...na telefone ukazovalo cislo z Londyna, tam uz chlapik z "Microsoft"-u ma upozornoval, ze moje PC je velkom nebezpecenstve, tak ma navigoval-diktoval web adresu kam sa mam prihlasit, bol som zvedavy, co sa z nich presne vykluje(nikam som sa neprihlasoval)...takze asi aj tebe volala podpora "Microsoft"...nakoniec mi volali na dalsi den z cisla 0905 ...im som povedal, ze uz je asi 15sty clovek z "firmy" a problem mam "vyrieseny".....skusaju taketo lacne triky,ako sa naburat k tebe do PC...zajimave, ze volaju z 0903 a ja som napocital cca 10 roznych cisiel
Skusil by som vymazat data aplikacie aj cache . Ak nepomoze, reinstalacia app.