to už mám spravené dávno, to ten clean master mi automaticky ponúka presun aplikácii, ktoré sa dajú. stiahol som ten vyššie odporučený link2SD a ten vedel presunúť ešte aj ten samotný cleanmaster na SD, ale vyzerá že za pomoci tohto programu by sa mali dať presunúť aj všetky ostatné aplikácie, ktoré to defaultne neumožňujú
aky launcher by ste mi vedeli odporucit? chcel by som si trosku skraslit a mozno aj prisposobit android na xperii, zatial som mal len next launcher 3d shell lite a teraz sa mi naj vidi everythingme alebo a apus launcher
mohli by ste mi niekto vysvetliť ako funguje launcher? mám nerootnutý telefón ktorý má nejaký vlastnú nadstavbu na androide ... a teraz nainštalujem launcher, napr ten nova ... to znamena že beží android na tom nadstavba od výrobcu a na tom další launcher ? ...
a ďalšia vec, nainštalovať odinštalovať atď môžem bez škody na iných inštalovaných aplikáciách?
Launcher je podstate uživateľské prostredie, ktoré si môžeš prispôsobovať (záleží od launcheru). Napr. samsung ma Touchwiz, sony má timescape a pod. Nainštaluješ si Novu. Keď máš zapnutú Novu tak napr. touchwiz by mal byť vypnutý ale v drvivej väčšine je to tak, že ako si písal (beží na pozadí).
Inak čo myslíš tou ďalšou vecou? nejak som nepochopil
Je uplne super, ked si clovek vyzdvihne v o2 NFC SIM, potom si aktivuje v Tatrabanke cez Dialog bezkontaktne platby, aby nakoniec zistil, ze aplikacia o2 Karty do mobilu nepodporuje Android 5.0 (CM12).
Tieto bankove appky su testovane a teda spolahlivo funkcne len na oficialnych fw verziach vybranych telefonov, takze akykolvek neoficial fw je vzdy otazny z pohladu funkcnosti. Ono ani to, ze mas telefon podporujuci NFC a s origo fw este neznamena, ze budes moct vyuzit NFC platby, lebo TB musi tu appku pre ten telefon spristupnit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Galileo Offline Maps - a mapy si vyrobíš v MOBAC-u, podporuje rovnaký formát ako Locus.
a ďalšia vec, nainštalovať odinštalovať atď môžem bez škody na iných inštalovaných aplikáciách?
Inak čo myslíš tou ďalšou vecou? nejak som nepochopil