Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
je doba cloudov,FTP ulozisk=to len SVK apod krajiny ziju v stredoveku
Moje podmienky su min 2sim a bud onboard 128gb alebo 16gb+sdxc a v sucasnosti len malo telefonov vie 2sim+sd
je doba cloudov,FTP ulozisk=to len SVK apod krajiny ziju v stredoveku
ty expert tak mi teda povedz ako sa na ten cloud bez internetu dostanem?
musíš mať pripojenie na internet, tj. míňaš dáta...
si myslíš že keď budeš pozerať cez mobilné dáta film ktorý máš uložený na cloude že ťa to nebude stáť žiadne mobilné dáta? skutočne?
Vnútorná pamäť je najrýchlejšia - oplatí sa tam mať aplikácie - a aplikácie výrazne menšie asi nebudú. Tiež s tou rýchlosťou súvisí napr. rýchlejšie ukladanie fotografií, môj predchádzajúci mobil ukladal na kartu v režime viacerých záberov dlhé sekundy, zatiaľ čo do vnútornej pamäte sa zábery uložili veľmi rýchlo a mohol som fotiť znovu.
Kto chce mobil používať naplno, tomu 16 GB vnútorná pamäť nebude asi postačovať. Mne zaberajú aplikácie takmer 4 GB (a to mám len jednu jedinú hru, ktorá má 50 MB), OS zaberá takmer 9 GB a keby mám len 16 GB vnútornej pamäte, tak by to už bolo dosť na hrane. A koľko majú také lepšie hry, aj cez 1 GB, nie? Vnútorná pamäť má skutočne svoj význam, debata o cloude je úplne mimo, tu ide o základné používanie mobilu, nie o filmy, fotky a videá, ktoré dajme tomu sa dajú do cloudu odložiť a ich prítomnosť tam sa dá prežiť.
Snáď sa už nebudeš čudovať, ako niekto zvládne pozerať tam film