Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
https://www.malaymail.com/news/tech-gadgets/2021/04/16/after-airport-fire-vivo-phones-now-banned-by-hong-kong-based-airline/1966968
Vibrovanie telefónu pri zvonení + popraskané sklo asi robia tie fantómové dotyky. Ja sa nebojím púšťať do opravy čohokoľvek. Raz som vymenil display na mobile a potom tak blbol, že som mobil rovno vyhodil. Mám podozrenie, že display bol nekvalitný. Na lacné displeje si treba dať pozor, alebo zveriť sa servisu, kde je záruka.
Tie farebne v strede su uplne nové. V ten den ked mi prisli som predal mobil navyše aj tak iné ako som chcel 😅
Ked tak osobný odber sl, po, ke alebo pošta
Vdaka.
Asi ju spEtne deaktivujem . #skusilsi
toto ma zaujíma, ja mám tiež motorolu už polroka, tak čo mám očakávať...
Po 3 rokoch mi začala blbnut moja Nokia 8, keď zapnem foťák, tak sa telefón vypne, čo mi robí pekné nervy, keď mám zapnutú Stravu.
Včera večer som objednal Motorolu G100, je to úplná novinka, všetkými parametrami mi vyhovuje,
Vždy som mal totiž tel s čistým androidom (Nexusy, Nokia,...) škoda, že tie Google fony sú tak predražené.
Má niekto skúsenosti s tou Motorolou G100?
Ešte som ju nezaplatil zatiaľ...
Ď