Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
telefon ma fantasticku rom plus velku komunitu co sa o vsetko stara, romky su oficialne ako aj cela nadstavba MIUI ofiko prelozene do slovenciny a cestiny, kazdy piatok aktualizacia len pomocou wifi, ziadny pc. clovek sa vzdy tesi lebo v aktualizaciach su seper veci (slowmotion, raw format, nove farby diod apod. komu nevyhovuje nepaci sa ostava na starej, aktualizacia neje povinna. navyse sluchadla 15eur Piston 2 dizajn boba zvuk este viac, za tych 15 hraju lesie ako audio beats za 80 /stuple/ . dalej maju aj naramok ktory dokaze to so sammsung gear fit len nestoji 200e ale 25e a je bez displeja. XIAOMI min meciac porazilo v cine v predajnosti samsung a apple, za polovicu penazi vam daju ovela ovela viac ako tieto znacky, nehovoriac o Ipade v porovnani s xiaomi tabletom MIPAD ktory 700eurovy ipad 64gb schova lavou zadnou
Sony Ericsson K 800
Sony Ericsson K 850
hTC Desire S
hTC Desire 500
Firemne zial Nokie
som rad ze sa tu objavil dalsi dokaz
Lost odporucam este vyskusat MiBand
http://www.alza.sk/displex-paste-5g-d227418.htm
Privítam hlavne od tých čo ju majú už nejaký ten mesiac
Pri nokii lumii som sa zatial aj s modelom 720 aj 920 stretol s tym ze dv dni vydrzi pri akomkolvek pouzivani....729 dokonca vydrzala tri dnia to som ju testoval pocas skoly...6hodin zapnuta hudba.. Data....hry....tri dni po sebe...
920 je vykonnejsia a zere viac ale tie dva dni aktivneho pouzivania zvladne
momentalne Z10, predtym 9900 a 7890