žiaľ futbal si za svoju povesť môže sám a toto je predsa cyklo fórum, kde si radi do "lobdy" kopneme - viď názov témy...inak ja "hejtujem" aj žiletkárov a predsa pozerám Tour atď....však nejde o život
:D ok verim tomu...a uz sa vy.eb nato...prezivas to tu presne, ako ti divaci v hladisku...premna to nadalej ostane len hra, ktoru si rad pozriem ked sa mi zvysi cas...viem aj fandit, ale ked sa prehra, tak si poviem co uz a zijem dalej svoj zivot...ludia tam placu a Ronaldo si nastupi po zapase do svojho lamba a ma v p.ci....
Toto je presne vec uhľa pohľadu, s tým rozdielom že ja tvoj názor plne beriem! a aceptujem a neútočim na teba, ze tam najdem to najhorsie. a to proti tebe vypichnem, pricom ty si o tom ani nepisal! Chapes? Ronaldo neronaldo, s tym nema nic spolocne, mozes chodit fandit aj 2, 3 ci 4tu vemi kvalitnu ligu do anglicka a mozes fandit srdcom. Darmo pises ronaldo ked nevies o com vobec hvorim!
Katko. pichnit ci kopnut si do niekoho, a pisat o tupelách je velký rozdiel. Nasilie hooligans do futbalu nepatri, plny suhlas a zial je tam. Kiez by to tak nebolo! Keby som bol ja taky tak sa tu nezdrzujem. Inak 2-3 ja znamejsi ludia z tochto fora ma osobne poznaju, ale nevedia ze tento nik je moj. Takze latko a margez aby sme sa nahodolu nepoznali aj osobne. skor margez . tupelo.
Pochopil to PhilJ a 5 ľudí korí lajkli môj príspevok, čo je momentálne skoro polovica, ako vás zakomplexovaných, čo vidia len svoje bicykliky a nič iné.
ehm, ten prispevok som myslel ironicky - ked 99% ludi robi zle meno tomu poslednemu percentu, tak to mozme zovseobecnit ze vsetci dotycni su ****ti
Ad príspevok od katka: Takže nie aktívne športovať ale pasívne sedieť pred televízorom? Ďakujem, radšej si pôjdem aktívne zabicyklovať. A prečo nie som na futbal? Pretože keď mám náladu na divadlo zájdem do nejakého...nemusím pozerať 22 herečiek na zelenom pozadí ako sa hádžu o zem a kričia od bolesti keď okolo nich zavanie protihráčov parfém. Nepoznám žiadny iný šport, v ktorom by sa toto dialo.
Astro ten najvacsi mudrlant sa ozval, mozno mam rocne viac nabajkovane ako ty a robim nie jeden sport. Ale hl ze mudrujes a uz vsetko vies . Lebo nemoze niekto aktivne bajkovat viac nez astro ktory vidi len ten futbal, a mat rad aj ine sporty, chodit na futbal, nie svk ligu a sledovat vsetky sporty co sa daju lebo mu co zamestnanie umozni. Astro ty niesi aj na ine veci ako futbal A kpadaniu a baletkam, ked kukate len v telke la ligu, a takto neymarka na MS tak jasne ze baletky. Chodte na bayern na nemecku ligu, za za cenu vstupenky lepsieho plastu (35e) na bajk, a potom hovorte o baletkach. ja tiez nefandin baletkam a nechodim na la ligu. Ale kto nema prehlad, moze len pisat o baletkach. lebo v kazdej lige to vyzera tak ako ked hra ronaldo , neymar ci el clasico ci atletiko. Hej hej
[quote="@1391041"]Ad príspevok od katka: Takže nie aktívne športovať ale pasívne sedieť pred televízorom? Ďakujem, radšej si pôjdem aktívne zabicyklovať.
astro
Ja robim to aj to. A nespominam to, Ty si velice vypichol ako lepsie bajkovat ako kukat pred tv. Tak si predstav ze sa da bajkova, v praci kukat sport, a este cestovat do mnichova a fandit Neviem co dochadzalo tebe ked pises, ze radsej na bajku ako pred telkou. Neviem na co si sa vobec zapojil, ak kvoli tomu aby si dospel k tomu, ze lepsie na bajku ako pred telkou tak to gratulujem .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nepriaznive sportove vysledky nie su na picnutie.
Toto je presne vec uhľa pohľadu, s tým rozdielom že ja tvoj názor plne beriem! a aceptujem a neútočim na teba, ze tam najdem to najhorsie. a to proti tebe vypichnem, pricom ty si o tom ani nepisal! Chapes? Ronaldo neronaldo, s tym nema nic spolocne, mozes chodit fandit aj 2, 3 ci 4tu vemi kvalitnu ligu do anglicka a mozes fandit srdcom. Darmo pises ronaldo ked nevies o com vobec hvorim!
Katko. pichnit ci kopnut si do niekoho, a pisat o tupelách je velký rozdiel. Nasilie hooligans do futbalu nepatri, plny suhlas a zial je tam. Kiez by to tak nebolo! Keby som bol ja taky tak sa tu nezdrzujem. Inak 2-3 ja znamejsi ludia z tochto fora ma osobne poznaju, ale nevedia ze tento nik je moj. Takze latko a margez aby sme sa nahodolu nepoznali aj osobne. skor margez
--inak to vies ze nemozes mat na fore viac aktivnych nickov? prave si sa priznal
ehm, ten prispevok som myslel ironicky - ked 99% ludi robi zle meno tomu poslednemu percentu, tak to mozme zovseobecnit ze vsetci dotycni su ****ti
https://refresher.sk/56042-Ak-chces-predist-demencii-mal-by-si-pozerat-viac-futbalu-Sport-ma-blahodarne-ucinky-na-nase-mentalne-zdravie
--inak to vies ze nemozes mat na fore viac aktivnych nickov? prave si sa priznal
mam len jeden, ze a sa s niekym s velmi aktívnymi clenmi fora poznam neznamena ze mam x nickov. pozname sa osobne nie virtualne
Ty urcite budes vediet co mne prospeje, ja viem co prospeje tebe, zamysliet sa nad samym sebou.
A?
Edit: kde dochádzajú argumenty nastupujú osobné invektívy.
astro
Ja robim to aj to. A nespominam to, Ty si velice vypichol ako lepsie bajkovat ako kukat pred tv. Tak si predstav ze sa da bajkova, v praci kukat sport, a este cestovat do mnichova a fandit
To bolo k tomu, ze mi vytvarate obraz aky sa vam hodi a pritom ta poznam ty trtko. A viem, ze si obmedzeny.