Zdravím, chcel by som vás veľmi poprosiť o zahlasovanie prostredníctvom tejto ankety. Robím prácu do školy a v rámci nej potrebujem aj štatistiku aké značky bajkov najviac idú. Je jedno či jazdíte cesťák, MTB, trekingáč podtstaná je v tejto ankete len značka. Potrebujem aspoň 60 ľudí, ktorí zahlasujú. Verím, že ako kolegovia bajkeri mi to pomôžete zvládnuť a zahlasujete, vopred vám ďakujem za ochotu
Ano, ale tá anketa, ktorá tu už bola je až veľmi rozsiahla mne stačí rozsach tak 60-70 respondentov max. A značky som nárokom nevybral úplne všetky, mal by som to potom veľmi prácne v grafe a zas takú podrobnú tú štatistiku nepotrebujem. Ide viac menej len o splnenie, iba aby tam nejaká štatistika bola pridaná ako bonus. Ja túto anketu zruším aj s celým vláknom, keď dosiahnem ten počet cca 60, aby tu neboli 2 podobné témy.
to som nevedel ze tieto ankety nezavisia na nicku, ale na IP. Vcera na mobile na domacej wifi som hlasoval, a teraz v praci na nb vidim ze sa to nezaratalo a mozem hlasovat znovu.
Tak znaciek bikov je kvantum, lepsie by sa dala spracovat takato statistika na brzdy/pohon/plaste/vidlice/prilby - tam tych moznosti nie je tolko a kolonka ine by sa dala dost vyrazne minimalizovat.
Ono by sa dalo niektoré značky zgrupovať pod krajinu alebo pod jednu materskú spoločnosť napr. Dorel, čo zastrešuje Cannondale. GT Bicycles, Schwinn, Mongoose.
Inak nie je tu žiadna Talianska značka, to je naschvál?
Stačí čítať čo som už písal predtým a blbé komentáre tu nemusia byť. Ano je tam malo značiek, keby chcem podrobnú štatistiku vypíšem ich tam všetky. Tu nejde o to či vadi viac respondentov,ale o to, že čím viac respondentov tým viac práce s grafom, počítaním atd... Ta štatistika bude len ako bonus k práci vôbec nepotrebujem aby bola podrobna a ani nemam čas už robiť to napr. s 300 respondentmi. Nebojte sa tema bude ešte dnes zrušená nakolko už bude respondentov dosť. A zas som sa len musel opakovať. A ano je to moja prvá téma nakoľko som sa na toto forum zaregistroval pred par mesiacmi a teraz mi napadlo tu anketu sem vložiť, keď ju surne potrebujem. Čítať s porozumením prosím!!!
Ja ako vyštudírovaný štatistik oponujem: čím viac respondentov, tým lepšia výpovedná hodnota merania, keďže klesá aj chyba merania.
Ak je dobre spravený excel na spracovanie dát a tvorbu grafov, tak mu nemá prečo vadiť 300 alebo 3000 respondentov.
Pokúšal som sa čítať s porozumením, ale môj profesionálne zdeformovaný mozog to bohužiaľ nezvládol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak nie je tu žiadna Talianska značka, to je naschvál?
Inak neuveriteľné, junáčik sa zaregistruje a hneď prvá téma ktorú založí, je duplicitná a anketa ešte k tomu zle spracovaná...
Ak je dobre spravený excel na spracovanie dát a tvorbu grafov, tak mu nemá prečo vadiť 300 alebo 3000 respondentov.
Pokúšal som sa čítať s porozumením, ale môj profesionálne zdeformovaný mozog to bohužiaľ nezvládol.