cavte nevedel som kde to dat tak to davam sem chcem sa spitat mam 16 rokov a chcem sa naucit jazdit na dirtovom biku normalne na skokoch: 360, bunnyhop proste hocico aj street ma zaujima a ze ci na to neni neskoro sa to naucit
Ale, ty si nikdy nemal 16? Nie je nikdy neskoro. Ja som sa v pohode tie veci zacal ucit ked som mal 50. Na druhej strane musim priznat, ze som sa nenaucil.
jasne, ze mal .. ale nepisal som debilne otazky, ci sa nieco naucim niekam na fora .. Sam viem, co dokazem, ked sa to raz chcem naucit, tak sa to naucim, aj ked budem mat 40 rokov, a nie, ze niekto mi napise, ze sa to nenaucim, tak ok serem na to a skusim balet radsej ..
vsak ja som to tak nemislel ja ked nieco zacnem tak sa to snazim aj dokoncit len teraz nemam moc penazi ze ci sa mi oplati kupovat bike ked niektory povedia zacal som neskoro v 14-15 tak to pometie
jasne, ze mal .. ale nepisal som debilne otazky, ci sa nieco naucim niekam na fora .. Sam viem, co dokazem, ked sa to raz chcem naucit, tak sa to naucim, aj keb budem mat 40 rokov, a nie, ze niekto mi napise, ze sa to nenaucim, tak ok serem na to a skusim balet radsej ..
vtedy poznalo minimum ludi internet ked ty si mal 16 hehe musel som Peace
je to dost blba otazka to uznavam, ale da sa na nu odpovedat...
urcite nie je neskoro... pozri si SuperMasters kategoriu na MSDHcupe (kategoria 40+ rocnych)
Ak budeš mať z toho bajku radosť, tak to budú pre teba dobre investované peniaze.
no tak ja z toho isto budemmat radost mna bavy skakat ale teraz mam taky bike ze ked idem na skok tak sa bojim ze sa zozpadne a je tazky a neda sa s nim nic robyt ... preto by som si chcel kupit bike a ucit sa
a divakom by som nechcel ostat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vtedy poznalo minimum ludi internet ked ty si mal 16
je to dost blba otazka to uznavam, ale da sa na nu odpovedat...
urcite nie je neskoro... pozri si SuperMasters kategoriu na MSDHcupe (kategoria 40+ rocnych)
co ty vies kolko mam
Ak budeš mať z toho bajku radosť, tak to budú pre teba dobre investované peniaze.
no ja byvam blizko ruzomberka par minut odtial
no tak ja z toho isto budemmat radost mna bavy skakat ale teraz mam taky bike ze ked idem na skok tak sa bojim ze sa zozpadne a je tazky a neda sa s nim nic robyt ... preto by som si chcel kupit bike a ucit sa
a divakom by som nechcel ostat