vrecko na chrbte nevadi, ked ho nepouzijes vobec o nom nevies ... nepremok vozim zrolovany a zgumickovany naspodu batohu alebo ladvinky ...
07.12.2021 - 21:39:32
00
vrecko na chrbte znamnea o vrstvu navyse, viac potenia..aspon pre mna
07.12.2021 - 21:41:29
00
Obnovím tému :)
Potrebujem niečo ľahučké do dažďa, čo sa zmestí do vrecka dresu alebo kapsičky a udrží ma aspoň tri hodinky suchú. A keby to zakrylo aj zadok, ideálne ? Odporučte prosím niekto podľa skúseností :) Predtým som mala Silvini, ale žiadna sláva to nebola.
21.03.2025 - 14:29:18
00
Skusal som nejake dvojvrstvove ultralighty (vrchna vrstva z vonkajsej strany a membrana bez ochranej vrstvy z vnutornej strany) ale na bike to vela nevydrzalo. Teraz mam trojvrstvovu vetrovocku kde je membrana z oboch stran kryta a ta je zatial drziak. Bude ich viac ale volil som Nalehko Etalon UL, co je odlahcena verzia tohoto https://www.nalehko.cz/panska-nepromokava-bunda-nalehko-etalon/ a som relativne spokojny. Jedinna vec co mi trochu vadi je ze to nieje vetrovka na bicykel, cize nie je nejaka zvlast obtiahnuta a vo vetre a rychlych asfaltovych presunoch sa trochu trepoce. Na ziletku by som to urcite nebral. Ale tak zase som to chcel na univerzalne pouzitie. Velkostou to do kapsicky vopcham ale vo vrecku bikovych kratasov by mi to uz vadilo, ale zmestilo by sa. Nepremokavost a priedusnost zatial na urovni lahkej hardshelky co mam od arteryxu.

Na stranke maju i zensku verziu, len tu UL uz nevidim, ta nemala niektore featury a zips len do polky, tym bola lahsia o nejakych asi 50g.
21.03.2025 - 15:26:59
10
keyboard_arrow_up