Keď si už vo švungu založ nejakú tému presne ušitú na mňa. hehe Nuda poprípade polonuda ma ovládla.
04.12.2008 - 17:34:33
00
ked moze byt lubo lubosik, tak preco by nemohol byt jano janosik ? :-)
04.12.2008 - 18:02:55
00
Moja hlava - 'Baloon design' -> 'Dizajn' -> 'Dizik' -> 'Dizi'
A zacalo sa to nejak 10 rokov dozadu, na prvom stupni ZS. :)
04.12.2008 - 18:04:57
00
pridam aj ja: moj nick je odvodeny od mojho priezvyska vlastne prve styri pismena je moje priezvysko (len normalne V), a vzniklo to niekedy na strednej skole ked ma raz tak nazval spoluziak,
V poslednej dobe sa zacala pouzivat skratena verzia Wilki
04.12.2008 - 18:20:42
00
Moj nick som si vysmrkal. Asi pred 20-25 rokmi som na hygienickych vreckovkach nasiel napis jfab napisany sposobom, ktory ma velmi zaujal. j a f boli zlucene do jedneho spolocneho pismena. j je akoze Jozef a fab je prva cast priezviska. Pozor, moj nick sa pise vzdy iba malymi pismenami:).
Neskor som pismo upravil do jfabovskych farieb a vzniklo z toho toto:

Prílohy:

JfabRed1.jpg
JfabRed1.jpg 16.96 KiB thumb_up0thumb_down

04.12.2008 - 19:25:22
00
...môj nick je vlastne prezývkou zo strednej školy a súvisí s mojim priezviskom...
04.12.2008 - 20:12:22
00
Môj nick JoKo vznikol ako prezývka niekedy v čase, keď som ledva vyrástol z plienok. Nazval ma tak niektorý kamarát v čase, keď sme sa hrávali v pieskovisku s autíčkami a uchytilo sa to. A sú to prvé dve písmená z mena a z priezviska, preto si píšem J a K ako veľké písmená.
Keď som sa prestal zaoberať vážnou cyklistikou, tak v Česku začal jazdiť nejaký Josef Kozumplík. A v cyklistike dosiahol väčšie úspechy. Neskôr bol úspešný pri privatizácii plzenského Favoritu, rovnako aj pri jeho skrachovaní. Okrem iného začal aj vyrábať bicykle so značkou Joko. Nemal som svoju prezývku chránenú ochrannou známkou, takže mu to prešlo, ale firma Joko tiež úspešne skrachovala. Ja som tu stále.
04.12.2008 - 20:14:17
00
No vidim ze ma okolnosti donutili sem prispiet aj ked teda v poslednej dobe absolutne nestiham, danni mi precitala prispevok od porta a nedalo mi. Dik porto, ten tvoj prispevok k flaske vinka uplne super som sa zasmial. Ale k veci, vsade pouzivam "spidi" odvodene od paulik=pavuk=spider bla bla to mi vzniklo niekde na zakladnej ale tu na fore som zacal s tom14 a ta 14ka je moje cislo z volejbalu ktory som hral zopar rockov pred bikingom. Nuda ale tak to je.
Este raz DIK Porto...
04.12.2008 - 21:27:16
00
Moje strasna nuda ...
Vzdy som bol autickar, design a rychlost ma zaujimali, asi malicko viac ako inych rovesnikov (preto som mal aj na strednej prezivku Leo, podla jedneho automobiloveho pretekara - priezvisko mame zhodne), ale na net som si dal prezivku, podla mojej oblubenej automobilovej znacky a tou je Aston Martin (ktorej cely nazov je Aston Martin Lagonda), tiez to bol ich nadherny model z roku 1980. Okrem ineho, Lagonda je indianske meno, ktoreho vyznam som uz zabudol ...
Ako uz aj ini spomenuli, Lagonda sa tiez onehda pohyboval na pokeci, pred tym este na forume (predchodca pokecu, ale uz zanikol). Tento nick mam od 1999 ... tot vsio ...
05.12.2008 - 09:45:46
00
nemozem si odpustit ... zaujimal ta dizajn a rychlost .. a preto jazdis v golfe? sak to nie je prave dizajnovy skvost ;-]]]]]]
05.12.2008 - 10:04:07
00
Lapaloma nedávaj Lagondkovi údery pod pás. hehe Nezaslúži si.
05.12.2008 - 10:15:21
00
Tak supnem sem aj ja vznik mojho nicku.
Je to uz z cias detskych kem ma moj sused zacal volat vona vzdy zavolal Speedy.
neviem preco ma tak zacal volat, ale to z jednej rozpravky kde bola taka malicka myska ktora sa volala Speedy Gonzales...andereee, andereee, andereee paribaribariba....a bola prec. :mrgreen:

Prílohy:

Speedy%20Gonzales%20internet.jpg
Speedy%20Gonzales%20internet.jpg 33.16 KiB thumb_up0thumb_down

05.12.2008 - 11:06:39
00
nemozem si odpustit ... zaujimal ta dizajn a rychlost .. a preto jazdis v golfe? sak to nie je prave dizajnovy skvost ;-]]]]]]

Vec pohladu :-) ... podla mna je golf uzasne sexi designove auticko ... sam sa v nom citim akoby som mal 911 ...
Golf ma svojich priaznivcov po celom svete ... Pali ... uz sme sa o tom bavili aj osobne. Z tejto kategorie a cenovej relacie, nepoznam krajsie a ucelnejsie auto ... aaaa ... ked som ho kupoval, tak som si prezrel aj konkurenciu ... na kazdom inom mi nieco vadilo ... focus tiez chvilu prichadzal do uvahy, preto som si na nom dal aj skusobne jazdy 2x ... ale prisiel mi ako rebrinak ... hmmm
05.12.2008 - 12:06:21
00
Hm svojho casu som mal znameho co si hovoril Speed a bolo to podla jedneho amfetaminu ... ja som ho volal cert - od - cert nikdy nespi :-D
05.12.2008 - 12:13:27
00
2 speedy: "andale, andale, arriba, arriba!" ...si mal asi na mysli :?
05.12.2008 - 12:25:20
00
keyboard_arrow_up