diki bundu snad vyberem ale ten spodok :oops:

Pančucháče a na ne leginy... :mrgreen:
05.01.2009 - 19:46:17
00
No ja som chalan a uplne bezne nosim leskle lycrove silonky a na to elastaky. Kaslem na predsudky niektorych ludi. Funguje to uplne vyborne. 8) a okrem toho, kedze si aj holim nohy, tak kamoska povedala, ze mam pekne nohy v tom :)
12.03.2009 - 12:20:47
00
Len či je to fakt tak?!?
Daj foto.
15.03.2009 - 06:12:44
00
Hneď takto zrána... :P
15.03.2009 - 08:08:05
00
Dúfam, že to nechceš na bajk :!: :shock:
23.03.2009 - 19:29:40
00
Nechápem, prečo pozeras outdoorove softshellky. Jednak to predsa primárne neni určené na bajk a navyše vacsina softshellov nema zrovna ideálnu priedysnost na bajk. Aj ta hannah, ak ma iba Climatic coating, tak ma parametre iba 6000/6000, co mi prijde dost biedne. Skus si pozriet nejake normálne firmy zaoberajúce sa cyklo oblečením. Ak za to nechceš dat extra vela, pozri napr. Nynu, Rogelli...
23.03.2009 - 23:29:21
00
No, ja oblečenie na zimu zatiaľ len dolaďujem, keďže toto bola prvá zima, ktorú trochu jazdím. :? Zatiaľ sa mi osvedčila takáto kombinácia:

spodok: dlhé termospodky, krátke cyklogate, dlhé zateplené cyklogate vpredu s windstopperom, ak je veľká kosa, ešte na to zateplené šuštiaky dlhé, ale vyhrnuté po kolená

obutie: mám niečo ako "snehule", sú to také skoro obtiahnuté čižmičky s membránou, vnútri majú chlpinu (tretry zatiaľ nemám :( )

hore: termotričko dlhý rukáv naspodok, na to sportfullácky trikot (hreje ako besný), navrchu mikina Authority (neprefuk, nepremok), ak je veľká kosa, ešte medzivrstva dlhý zateplený dres od Sportfullu pod mikinu, pri absolútnej kose nie mikina, ale bunda (Authority)

a ešte horejšie: zateplená kukla Treksport, sportfullácka neprefúkacia žaluďovka, na krk dve šatky (Buff, Matt) a sexi helma, v ktorej vyzerám ako pako :mrgreen: Ak je veľká kosa, namiesto prilby čapica s windstopperom (osvedčila sa mi Kama).

No a samozrejme rukavice, neprefuk, nepremok, keď je veľká kosa, pod ne ešte také obtiahnuté pletené za euro od číňana. 8)

Záver: niekedy sa cítim ako hastroš, ale to funkčné oblečko je na nezaplatenie, inak sa v tom jazdí ako v hnusnej bavlne, ktorá nasiaka, ešte keď ani oblečená nie je. :twisted:
25.03.2009 - 09:39:55
00
No a samozrejme rukavice, neprefuk, nepremok, keď je veľká kosa, pod ne ešte také obtiahnuté pletené za euro od číňana. 8) :twisted:

Rukavice tiež takto riešim...vždy mám so sebou aj rezervné pletené a keď ma oziaba na prsty tak si ich nandám na ruky a na ne ešte narvem cyklorukavice.Ak ich v ten deň sťahujem a naťahujem tak potom už naraz - an blok.
25.03.2009 - 16:42:15
00
Tak ake oblecenie na zimu - horna vrstva a kde?
Mam funkcne dlhe tricko a windstoperovu bundu, ale co medzi to?
07.09.2009 - 07:18:05
00
závisí od toho čo si predstavuješ pod pojmom zima...niekomu na jazdenie v nízkych teplotách stačí aj toto, ak ti býva kosa, kľudne si daj na seba ešte jedno funkčené triko s dlhým rukávom, prípadne zateplený dres s dlhým rukávom...
07.09.2009 - 09:12:47
00
v zime sice nejazdim casto, ale velmi rad, najmä ked je tak do 10cm snehu. po 2 sezonach sa mi oblecenie vyseparovalo na:
- lyziarske podkolienky, letne(zial este stale :@ ) tretry, neoprenove navleky - termogate, dlhe zimne nohavice s windstopper vrstvou na kolenach a na bokoch, "enduro" kratasy
- termotricko s dlhym rukavom, lyziarsky rolak (taky tenky), tenka softshellova bunda s windstopper upravou vpredu, pripadne pod nu dres s dlhym rukavom (podla teploty)
-zimny buff
-dlhoprste rukavice (LIDL + zimne BBB)
- fleecova zaludovka pod prilbu
:rofl:

najhorsie su na tom prsty na nohach, ale jezisko slubil zjednat napravu (dufam, ze nie tak, ze mi v oktobri schova kolesa az do aprila) :D
07.09.2009 - 11:38:18
00
aj ja mam otazocku: ze este aj pod zateplne nohavice dat termo? resp. ako podla toho jak je komu moc zima? hmm?
07.09.2009 - 19:40:58
00
Kefrin to je na tebe ako ti je zima v tom ti nikto neporadi nie je ty ;)
07.09.2009 - 19:46:12
00
Kefrin to je na tebe ako ti je zima v tom ti nikto neporadi nie je ty ;)

no len ja este neviem ako velmi mi bude zima, vcera sme boli dost skoro na vyjazde, slnko nikde, a veru ked sme stali alebo sli dole kopcom, brrr.....tak musim si nieco take pokupit...tak zhanam info a tak :wasntme:
07.09.2009 - 19:59:38
00
na vrch nosim cez zimu toto klik:NyNa Hurican 1
a na spodok totok klik:NyNa Storm 4

a som v teple a spokojny :sun: :sun:
07.09.2009 - 20:02:43
00
keyboard_arrow_up