No, ja oblečenie na zimu zatiaľ len dolaďujem, keďže toto bola prvá zima, ktorú trochu jazdím.

Zatiaľ sa mi osvedčila takáto kombinácia:
spodok: dlhé termospodky, krátke cyklogate, dlhé zateplené cyklogate vpredu s windstopperom, ak je veľká kosa, ešte na to zateplené šuštiaky dlhé, ale vyhrnuté po kolená
obutie: mám niečo ako "snehule", sú to také skoro obtiahnuté čižmičky s membránou, vnútri majú chlpinu (tretry zatiaľ nemám

)
hore: termotričko dlhý rukáv naspodok, na to sportfullácky trikot (hreje ako besný), navrchu mikina Authority (neprefuk, nepremok), ak je veľká kosa, ešte medzivrstva dlhý zateplený
dres od Sportfullu pod mikinu, pri absolútnej kose nie mikina, ale
bunda (Authority)
a ešte horejšie: zateplená kukla Treksport, sportfullácka neprefúkacia žaluďovka, na krk dve šatky (Buff, Matt) a sexi helma, v ktorej vyzerám ako pako

Ak je veľká kosa, namiesto
prilby čapica s windstopperom (osvedčila sa mi Kama).
No a samozrejme rukavice, neprefuk, nepremok, keď je veľká kosa, pod ne ešte také obtiahnuté pletené za euro od číňana.
Záver: niekedy sa cítim ako hastroš, ale to funkčné oblečko je na nezaplatenie, inak sa v tom jazdí ako v hnusnej bavlne, ktorá nasiaka, ešte keď ani oblečená nie je.