Odporúčam prezrieť posledné tri strany v tej téme a pokračovať tu.
napiste sem svoje skusenosti a aj nejake programy alebo hry ktore nejdu
Mám Windows Se7en nainštalovaný v dualboote (počítač nepoužívam len ja), osobne ho spúšťam len keď idem hrať (ciže skoro nikdy). Oproti Vista je to podľa mňa slušný pokrok, s XP sa to asi nedá porovnávať (keďže ten systém ťahá už ťahá ôsmy rok života). Kopa vecí je stále nedotiahnutý (predsa len je to stále beta), takže sem - tam sa to zrúti aj pri bežných operáciách (napríklad zatváranie VLC Playera). Za vyskúšanie to asi stojí, neviem či už dnes, ale do vydania RC verzie to ešte chvíľku potrvá. Toľko z mojich postrehov, aj tak odporúčam nainštalovať radšej niektorú distribúciu Linuxu
EDIT: uz to nabehlo
taketo "preinstalovanie" spravim aj z 3.11... mal som na mysli nieco ine, asi sme sa nepochopili
// OK
jd: virtualizované je to nutne pomalšie...
ak sa niekto cuduje, ze v bete narazi na BSOD, tak potom nechapem, naco si betu instaloval... snad ste necakali stabilny system bez jedinej chybicky ? je to predsa BETA!! a ma pravo padat.. tak s tym treba pocitat, ze sa to moze stat...
book - xp
skola - tusim win2000
po tolkych rokoch sa stal z xpecka super os...pokial sa robi udrzba tak nie je o com...bsod som nevidel na mojom compe uz ni nepamatam
tu sedmicku by som chcel skusit ale bohuzial moj comp to nezvladne tak si musim vystacit s xp
davnejsie som mal na pc aj ubuntu ale dal som ho potom prec lebo som nemal cas sa v tom zorientovat tak aby som bol s tym spokojny
ano myslim to smrtelne vazne. a tak dlho mi to trva len preto ze vacsinu casu zaberie zalohovanie dat. image particie mam nahraty zo zalohy za chvilku. snad si si nemyslel ze reinstalujem klasickou cestou z CDecka. to je uz prezitok...
A na HTC TyTN II mám, ako inak Windows Mobile 6.1+ romku od Sakajati alebo tak dajak sa píše jeho prezývka.
A ešte chcem dodať, že v najbližšej dobe si idem hľadať brigádu a za prvé nasporené peniašky(samozrejme najprv sa nebude sporiť, ale rovno kupovať niečo na bike a podobne) si chcem kúpiť používaný iMac.
ak sa niekto cuduje, ze v bete narazi na BSOD, tak potom nechapem, naco si betu instaloval... snad ste necakali stabilny system bez jedinej chybicky ? je to predsa BETA!! a ma pravo padat.. tak s tym treba pocitat, ze sa to moze stat...
To nepisem kvoli tomu co sa mne stalo ,ale kvoli tomu , ze kazdu chvilu vychadza novy OS so "super novinkami" , ktore su uz davno na konkurencnych OS. A vidno aky uspech mala Vista.
Tá len hnusne pozrela na hocičo od noťasu po mainframe, ten sa posral a začal poslúchať.
tak dako to citim j ja