Odporúčam prezrieť posledné tri strany v tej téme a pokračovať tu.
napiste sem svoje skusenosti a aj nejake programy alebo hry ktore nejdu
Mám Windows Se7en nainštalovaný v dualboote (počítač nepoužívam len ja), osobne ho spúšťam len keď idem hrať (ciže skoro nikdy). Oproti Vista je to podľa mňa slušný pokrok, s XP sa to asi nedá porovnávať (keďže ten systém ťahá už ťahá ôsmy rok života). Kopa vecí je stále nedotiahnutý (predsa len je to stále beta), takže sem - tam sa to zrúti aj pri bežných operáciách (napríklad zatváranie VLC Playera). Za vyskúšanie to asi stojí, neviem či už dnes, ale do vydania RC verzie to ešte chvíľku potrvá. Toľko z mojich postrehov, aj tak odporúčam nainštalovať radšej niektorú distribúciu Linuxu
ale ak raz budem mat peniaze na zvys tak si mac kupim
a okrem toho predtym som myslel OS a teraz pocitac ako hardware
Ano, viem ze mam dvoje PF-y, a ze ten simulator WoW64 (http://en.wikipedia.org/wiki/WOW64), tam je a ze vsetky x86 veci su spustane na nom. Len skusenost bola taka, ze u XPciek to vcelku odflakali (MS odflakal wow, niektori vendori sa vyflakli na ovladace...
No darmo...a este jedna vec ma k tomu viedla. V blizkej buducnosti (este nikto nevie) ma vyst Battlefield Heroes...Aj tak som rad, ze som si mohol Linux skusit (skor to neslo pre nie dobre vztahy Ati drivera a Os).
Dovolím si tvrdiť, že ak by ste posadili dvoch ľudí, ktorí nikdy nepracovali s Linuxom ani Windows k počítačom s týmito OS, ten pri Linuxe by potreboval na zvládnutie základov o 30% menej času.
Osobne mi nastavenia v Ubuntu prídu omnoho lepšie usporiadané a prístupné, ako to tématické zoskupovanie napr. v XP, kde nikdy nič neviem nájsť. Ale asi vec názoru. Len som tým chcel povedať, že keď niekto tvrdí, že sa nevie v Linuxe (Ubuntu, Fedora, Mandriva, openSUSE, nie Gentoo alebo ArchLinux) zorientovať , tak je to v 90% jeho lenivosťou a nie zlým GUI systému.
PS: jasne ze nevies v Xpecku nic najst, ked tam nic dokopy nieje
Aha, takže v súčasnosti už všetci ľudia, ktorí s počítačmi vedia pracovať, s nimi pracujú a tí ostatní sa to nemajú šancu naučiť, lebo ho nevedia zapnúť. Už tomu rozumiem.
Mimochodom kto hlasoval za Unix?
je to proste to, ze drviva vacsina ludi v nasom okoli bola odchovana na windowsoch preto sa im horsie orientuje v linuxe....to je ako ked sa naucis cudzi jazyk (nech ho vies dobre ako chces- materinsky bude vzdy ten prvy)
Žiaľ, funguje len v IE, ale vraj pracujú na podpore FF.
Win 7 beta uz mam nejaky ten piatok... zatial sa mi to javy ako schopny nastupca XPeciek a zaplata na Vistu.
Ale naďalej ostáva mojou jednotkou Ubuntu.