keby som to chcel urobit ja, tak sa na to pripravim a aspon sa spytam skusenejsieho, ako to mam spravne urobit, aby som si nerozbil hubu. tamten jazdec vsak nespravil vobec nic a na tom bajku sedel jak pytel hnoja, a tak aj dopadol. mal dostat nejaku teoreticku pripravu, aby sa aspon trochu odrazil do toho skoku.
ironhide kam sa chces pri drope odrazat? treba len dostatocnu rychlost... a hlavne netlacit predok dole... on akonahle presiel cez okraj isiel prednym kolesom dole...
a osobne si myslim ze aj isiel trosku pomalsie ako by bolo dobre...
Asi čakal že ten bike to skočí za ne neho... Keď sa ale tak zamyslím nad svojím detstvom, nie raz som si takto držku narazil. Teda až pokým som sa nenaučil padať.
Staré dobré časy keď som utekal za mamkou s rozbitou tlamkou...
sice neviem co by s tym vedeli spravit, ale volal by som policiu, ved stacilo ist rychlejsie, alebo nemat chranice a tam uz nejde len o zdravie ale o zivot
a to isli relativne pomaly.... si zober ze by si mal nalozenych 40kmh...
by som povedal ze daj to video prec lebo ked sem chodi nejaky uchylny zapratavac/polovnik/zlobor , dockame sa toho niekde inde zas .....ked naberie inspiraciu.....
Videl som to niekde na pinkbiku a tam sa komenty otocili proti nim, v podstate boli oznaceni ako two joeys na sukromnom pozemku. V nejakej sekunde je tam vidiet tabula,ktoru ale moc nejde precitat.
Ja som asi pred piatimi-šiestimi rokmi takto podobne trafil špagát natiahnutý vo výške rajdov (kormidla ) medzi stromami niekde nad Brodzanmi našťastie bolo vtedy ešte na "dlhoprsté" rukavice takže to moc nebolelo a špagát sa roztrhol.
No nechcem si ani predstaviť, čo by sa stalo keby so mnou vtedy bol Lukino a išiel by predomnou (väčšinou jazdí po mne) on by ten špagát mal vtedy (8-9 ročný na detskom bicyklíku) možno vo výške hlavy.
Takéto hovädo keby som našiel robiť tieto "pasce" tak má po <|>
No ja keď som bol menší vo veku cca 8-10 rokov tak nejaký dobrák natiahol silonové lanko medzi stromy a ja som na to natrafil vo výške čela....našťastie nie vo velkej rýchlosti ale krvák to bol poriadny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
/
no to nieje moc dobre moto, to by si nevedel robit vobec nic....
a osobne si myslim ze aj isiel trosku pomalsie ako by bolo dobre...
Staré dobré časy keď som utekal za mamkou s rozbitou tlamkou...
http://www.mtb-downhill.net/crash-drop-fail-and-insane-faceplant/
Rychlost mal viac nez peknu ale ani sa nepokusil potiahnut rajdy. Vidno, ze nema odskakane este.
http://www.pinkbike.com/news/urban-dh-crashes-video-2015.html
http://www.drsnysvet.cz/nastrazena-past-sestrelila-dva-cyklisty/
by som povedal ze daj to video prec lebo ked sem chodi nejaky uchylny zapratavac/polovnik/zlobor , dockame sa toho niekde inde zas .....ked naberie inspiraciu.....
No nechcem si ani predstaviť, čo by sa stalo keby so mnou vtedy bol Lukino a išiel by predomnou (väčšinou jazdí po mne) on by ten špagát mal vtedy (8-9 ročný na detskom bicyklíku) možno vo výške hlavy.
Takéto hovädo keby som našiel robiť tieto "pasce" tak má po <|>
podla chranica a obuvi slo podla vsetkeho o DH, takze davajte na seba pozor