Skrečka Džungarského som si musel vygúglovať, fakt existuje, takže je to prauda. Aj keď je viac sibírsky či čínsky ako arabský... ale to ešte nejako prekombinujem
Džungarak existuje, dcéra ho dostala pred rokmi pod stromček. Volali sme ho Myško (od myši, nie od Michala) a bol to môj veľký kamarát. Keď som prišiel večer domov mierne zalkoholizovaný, tak jedine on sa so mnou (teda ja s ním) pekne porozprával - sedel mi na ruke a tíško počúval môj monológ, neodvrával ako ostatní členovia rodiny. Aj som slzu vyronil, keď pošiel. Jednak preto, že mi ho bolo ľúto, ale aj preto, že ukončenie jeho trápenia plynom u zverolekára bolo drahšie ako jeho obstarávacia cena.
Tiez mi bolo dcerinho skrecka luto, ked otrcil pazuriky. A zial tak, budiz mu piliny lahke, ucinil v letnu noc z nedele na pondelok. Kedze bol dcerin, pochopitelne sa musela zucastnit pohrebu, ale v tom teple som ho nechcel nechat len tak kvasit... Tak chudak musel cakat na svoj termin par dni v mrazaku; ten tyzden som mal kazdy nanuk so smutnym povzdychom.
Dudo ak sa chceš stať citlivým a lepším človekom tutok vyššie dali chlapci návod. treba kúpiť škrečka džungarského! Do mrazáku ho ale dávaj až po smrti.
Nám keď zomrelo morské prasiatko, bol január, sobota, niečo po 22:00. Deti už spali a v Obecnom dome bola svadba. Nechcela som ho nechať do rána v krabici, tak som ho išla zakopať na záhradu pod strom. Lenže v Malatinej je v januári po kolená snehu a zem tvrdá ako skala.
Na hlavu som si dala čelovku a lopatou som najskôr odhádzala sneh. Jamu som začala kopať krompáčom. Ale viete ako to býva na svadbách. Ľudia sa občas vyjdú von vyvetrať, trošku prejsť...Noooo a tak bolo aj o jedenástej v noci . Ja na záhrade v starom zimnom kabáte, s čelovkou na hlave, v ruke krompáč a kopem jamu pod stromom. Svadobčania skoro dostali infarkt.
Ale morské prasiatko som nakoniec statočne pochovala ❤️
Naše sa pobralo na onen svet vo februári, ale našťastie bola zem vtedy rozmrznutá, tak nebol problém vykopať jamu.
Ale byť na mieste toho svadobčana v tvojom prípade, neviem, neviem
náš "džungár pošiel" asi pred 2 mesiacmi,Deti nechceli aby som sa ho zbavil po svojom.....tak samozrejme bola truhla (krabička od Samsung galaxy A53),a pekne zakopať pod tujku na záhrade u svokry
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/share/LDzMMgnvR4Wk1cwh/
Na hlavu som si dala čelovku a lopatou som najskôr odhádzala sneh. Jamu som začala kopať krompáčom. Ale viete ako to býva na svadbách. Ľudia sa občas vyjdú von vyvetrať, trošku prejsť...Noooo a tak bolo aj o jedenástej v noci . Ja na záhrade v starom zimnom kabáte, s čelovkou na hlave, v ruke krompáč a kopem jamu pod stromom. Svadobčania skoro dostali infarkt.
Ale morské prasiatko som nakoniec statočne pochovala ❤️
Ale byť na mieste toho svadobčana v tvojom prípade, neviem, neviem
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
https://www.ta3.com/clanok/931529/nestastna-chyba-v-ceskej-nemocnici-personal-omylom-vykonal-potrat-u-nespravnej-pacientky-ta-prisla-len-na-beznu-kontrolu