Dá sa niekde v Brne a jeho blízkom okolí pojazdiť? Vidím tam nejaké lesy ale nemám ani potuchy kam sa vybrať. V apríli by som tam mal stráviť pár dní a bývať kdesi v Rajhrade.
Dá sa niekde v Brne a jeho blízkom okolí pojazdiť? Vidím tam nejaké lesy ale nemám ani potuchy kam sa vybrať. V apríli by som tam mal stráviť pár dní a bývať kdesi v Rajhrade.
craobs isto poradí. Za seba môžem napísať, že okolo priehrady (Brno - Bystrc) sú fajnové terény.
on Rajhrad nie je ani tak celkom Brno
pri přehrade sa dá pojazdiť veľmi pekne, ja sa ešte chodievam voziť na sever- z Královho pole smer Kuřim, popri Medláneckém letišti, ale tam je to skôr výletné ako nejaké záživné terény
pekný okruh je Královo pole- Kuřim- Veverská Bitýška- Bystrc
a ako to vyriesit? ja som s tym problem zatial vobec nemal, jedine si dat pozor, ked idem extra pomaly, aby som nemykal riaditkami zo strany do strany...
Je NORMÁLNE, že sa mi ***** tretry dotýka v určitej polohe predného kolesa?
Ak Ti sucha tretra o koleso, tak 5 mm na dlzke kluky takmer isto problem nevyriesi. A uz vobec sa nerobi zmena skokovo zo 175 na 170 mm. Ked, tak na 172,5 mm. Cize -2,5 mm nie je recept. Otazkou teda zostava, ci su nastavene kufre v spravnej pozicii. Ak ano, tak je na rame osadena prilis nizka vidlica (nizsia ako je predpisana pre dany ram), alebo je to narazena vidlica ako pisala silva. A este je moznost, ze konstrukter bol idiot. Takze je vela moznosti... Pisem o MTB. Na cestaku tento problem je asi beznejsi, ale to je dane kratkou geometriou atd. Ale to len tipujem, v cestakoch sa nevyznam.
diky za reakcie, to suchanie je u mna pri cestaku, ktory je ramovo mensi ako mam MTB... kufre nosim vysunute co najblizsie k spicke a kluky na to maju asi fakt maly vplyv, aj ked by mi stacili o 5 mm kratsie... osobne s tym nemam ziadny problem, len ma to zaujimalo dlzka kluk i nastavenie kufra mi takto vyhovuju...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
craobs isto poradí. Za seba môžem napísať, že okolo priehrady (Brno - Bystrc) sú fajnové terény.
pri přehrade sa dá pojazdiť veľmi pekne, ja sa ešte chodievam voziť na sever- z Královho pole smer Kuřim, popri Medláneckém letišti, ale tam je to skôr výletné ako nejaké záživné terény
pekný okruh je Královo pole- Kuřim- Veverská Bitýška- Bystrc
Kľuky máte štandard 175mm? Ak hej, neskúšali ste 170mm? Ak sú kratšie nohy, tak je to možno jedno z prijateľných riešení, niekde pod 80cm inseam odporúčajú už 170mm (http://www.nashbar.com/images/nashbar/productinfo/crankchart.gif ), niekde sa to dá aj prepočítať inak http://www.machinehead-software.co.uk/bike/cranks/cyclist_crank_length_calculator.html a vychádzajú aj "nepekné" ťažšie dostupné dĺžky...
http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000649/1380171/Caka-nas-pohroma--S-cim-budeme-musiet-bojovat-
vyzerajú dobre