MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
Ale podstatne je to, ze to naozaj u eID obcianskych hrozi a tych 40k nie je tak vela, ako pises. Som zvedavy, ako toto poriesia.
Skutok sa nestal
Btw, ten wifi problem sa na linuxoch uz dostava do opravnych updateov a pre ludi co maju alternativne firmwary na routroch to tiez nie je moc problem. Problem su opat okolnosti okolo toho (neupdateovane routre,mobily....)
co mozem cakat od rozsirenia zo 4gb na 8gb ak dam rovnaku ramku? je to naozaj az tak podstatne? mam lenovo s 4gb ram, stvorjadrom 2,63ghz a nvidia geforce gt820
obcas nieco zahram a vsimol som si hlavne pri hrach co maju velke mapy a herny svet ze to nieje ono, tak ci mi pomoze rozsirenie ram alebo to proste robi grafika a s tou uz nic na notasi neurobim
ak chces drtit nove hry a v plnych detailoch a velkom rozlisku tak tam narvi tolko ramky kolko sa len vojde
ak sa v tom nevyznas tak sleduj ledku disku, ked sa prepinas medzi aplikaciami a disk blika jak sialeny tak s velkou pravdepodobnostou ti to uz swapuje = malo ram
ja mam miestami problem sa vtesnat aj do 16gb, a to nehram ziadne hry len pracujem
a uz len jedna vec, ked su dva sloty, nieje druha ramka nejako zdielana(alebo ako sa tomu nadava) s grafikou? kludne ma opravte, len som zvedavy
Skus si nahodiť program msi afterburner a spustit hru, hned budeš vedieť čo ta limituje.
https://hacktrophy.com/verejna-vyzva-kalinaka-prijata/?platform=hootsuite
shmirgel : ministerstvo pozastavilo dnes sluzby , kde sa pouzival certifikat