MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
posledný komentár: 10. 12. 2025 o 21:27
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
(OT: Kali, si to ty?
Nie je vobec zac.
Ojoj! Niečo sa pokazilo.
Táto stránka nenačítala správne Mapy Google. Technické podrobnosti nájdete v konzole JavaScript.
občas som si tam pozeral trasy autom,fungovalo to rýchlo a presne:
https://www.go2trip.eu/sk/uzitocne/planovac-ciest
https://www.youtube.com/watch?v=GFfGzNXnJE8
no mal som si prečítať podmienky skôr ako som zaplatil prvý krát,to je tak,keď si po pár pivečkách niekto sadne za PC-to zrušenie je možné len dosť špeciálnym spôsobom-kopírujem:
Zaplatené členstvo kreditnou kartou alebo inkasom môže byť ukončené zaslaním písomného oznámenia, najmenej jeden týždeń pred vypršaním takto uvedeného (zaplateného) členstva. Výpoveď musí byť písomná a musí obsahovať užívateľské meno používané v tomto systéme a musí byť adresovaná technickému správcovi firmy IntermaxGroup AG, Chaltenbodensstrasse 4a, 8834 Schindellegi, Switzerland.
Užívateľovi (členovi) v žiadnom prípade nevzniká nárok na vrátenie členského príspevku a to ani jeho časti. Užívateľ, ktorému bolo ponúknuté skúšobné členstvo, musí pred koncom skúšobnej doby vypovedať ďalšie členstva. Ak výpoveď nedôjde prevádzkovateľovi najneskôr posledný deň skúšobnej lehoty, stáva sa užívateľ riadnym členom a je povinný od tejto chvíle hradiť členský poplatok.
hmm,asi nezostáva iné,len bloknúť kartu ...
1) nastav si limit na kartu
2) ked nabuduce narazis na web, ktory nepodporuje paypal, tak si poriadne precitaj ake maju obchodne podmienky, alebo ak poskytuje nejake sluzby takehoto typu (pravidelne mesacne clenske), tak im cislo karty nepis
Nothing Else Matters Inc.
Avondale house, Bank Hall
St. Michael
BB11078
Barbados
Firmennummer : 37114
Geschäftsführer : Nicholas O'Brien Harrison