MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
tak toto si pamatam este z VS, usb kluc vtedy este moc drahy, net som doma nemal, nosil som si zo skoly veci na disketach zrarovane. no a ked jedna zlyhala to bolo *****ngu
Z tých hier Command & Conquer alebo Crusader No Remorse. Ku kamošovi na biku s ruksakom diskiet a doma nasratý, ktoré diskety sú zase chybné. Potom sme sa naučili archívy nemazať kým to ten druhý nemá doma rozbalené. Sranda časy to boli, teraz ťuknem a za pár minút je doma hocičo.
CD nehrozili, na to trebalo napalovacku co v tych PC neboli vtedy
USB kluce tu museli byt skor ako 2010
v 2007 som nastupoval do sucasneho zamestnania a uz som USB kluc mal. Tehda 512MB za 1400 SK. A kedze si pamatam ze som ho vtedy kupoval v SK na tajnasa v Ageme na kamosove ICO tak to mohlo byt cca medzi 2004-2007
kazdopadne zo skoly som to nosil na 3,5" disketach
Zo zaciatku (alebo na Didaktik Alfa?) nas velmi bavila chybova hlaska:
Invalid character
dnes uz aj pri optickej mechanike mam pocit ze je to prezitok. ked musim vysmazit ceedo mam pocit ze som sa vratil v case. a ked ho mechanika roztoci, cakam ci vzlietne PC
určite, prvý som mal v roku 2005 alebo možno aj 2004 (128 MB, "gumený" a zatiaľ aj jediný, ktorý mi odišiel), potom sa to už rozbehlo jak omikrón
Tak ako aj napalovacky ktore ked prisli tak stali tak 20 tisic korun a cedecka za 600 a podobne.
Si pamatam ako sme u spoluziaka napalovali nejake hry a nesmel si ani drgnut do PC lebo sa posralo napalovanie a mohol si to CD za 100vku zahodit ?
Ten gumený nebol taký sivo-zelený? Lebo aj môj prvý usb bol 128MB gumený, ktorý asi za pol roka odišiel - zlomil sa konektor pri plošáku, práve kvôli tomu ohybnému gumenému telu. Zaletoval som to naspäť a zalial epoxidom do upraveného tela zapaľovača
Vtedajsi pc bol s celeronom 266mhz ktory sa vkladal do slotu ako pamate 😁 slot-1
https://www.ebay.com/itm/Intel-CELERON-266-266MHz-0-66-SL2YN-Slot-1-/324035366239