Ano a výsledok princípu tu bol 12 rokov Fico.To je asi tak,že odovzdáme sudety v prospech mieru....Vybrali si hanbu a mali vojnu....hovorí ti to niečo?
07.03.2021 - 16:57:03
00
Ja to vnímam ako podlosť zo strany SDKÚ. A súdiac podľa toho, ako SDKÚ dopadla, asi nie som sám.
07.03.2021 - 17:04:27
02
Dzurinda bol šmejd,ale šulin bol ten sprostučký ktorý nevedel počítať a sám si dobrovolne nabehol na vidly.A dnes nám tu vládnu dve paká čo to vtedy pos.ali ako len mohli.
07.03.2021 - 17:07:44
00
Sulík sa už niekoľkokrát vyjadril, že so súčasnými vedomosťami by to urobil inak. SaS vtedy zaplatila nováčikovskú daň, lebo dôverovala koaličným partnerom. Len pripomeniem, že okrem SDKÚ to bol aj "charakter" z Mostu a Fígeľ z KDH (ktorého pohrobkovia vrátane mrs. Záborskej teraz účinkujú v OĽANO)...
07.03.2021 - 17:18:37
02
Príloha:
kdyz_volis_saske_SK_verzia.jpg
kdyz_volis_saske_SK_verzia.jpg 47.65 KiB thumb_up0thumb_down

07.03.2021 - 23:31:11
00
Keď si trnafsky Igor nemieni urychlene najst svojho pelegriniho,tak čo nevidieť mu Ficov pelegrini da okoštovat rovnakej medicíny čo si teraz užíva Opička...A penta mu tam zo zadosťučinením kúpi madrace!
08.03.2021 - 06:43:38
00
Opäť Trefný Samo Marec.

Matovičovo odstúpenie je otázkou prežitia (píše Samo Marec)
Takto to ďalej nejde. Ľudsky ani politicky.

To bolo tak. Premiér povedal, že za Marekom stojí a jeho odstúpenie chce len hŕstka štváčov, čo si mydlia ruky, a vtedy sa zdalo, že je ešte všetko v poriadku. Potom však napísal, že bude veľký deň a aj dve prekvapenia budú, no a presne tam sa to začalo kaziť.

V Košiciach totiž pristálo lietadlo a v ňom bol Sputnik a premiér urobil tlačovku, z čoho bolo dosť veľa ľudí dosť smutných, lebo zistili, že ich premiér zase raz odrbal, ako keby nebol premiér, ale fakturant z Miletičky.

No a keďže sa okolo toho strhol celkom zmätok, tak síce začali platiť tie opatrenia, ale nebol čas ich komunikovať. Okrem opatrení bol zmätok aj okolo očkovania, lebo kto chcel, ten sa očkoval, ale kto sa očkovať mal, ten sa neočkoval. Minister zdravotníctva preto povedal, že takto to ďalej nejde, takže to ďalej išlo plus-mínus rovnako.

No a ten istý minister zdravotníctva podpísal ten Sputnik a zodpovednosť zaň hodil na lekárov, a to už sa naozaj hovorilo, že možno aj porušil zákon. A hovorilo sa aj to, že keď sa toto všetko skončí, tak možno príde garnitúra, ktorá bude riešiť, kto všetko a ako porušil zákon a kto má na svedomí mŕtvych.

A dobrý človek Marek môže pokojne skončiť aj v base, kde už nikoho nebude zaujímať, že to myslel dobre. Pretože úmysly a trestná zodpovednosť sú dve odlišné veci.
Ale veď sa nič nestalo

Premiér na tej tlačovke v každom prípade povedal, že Rusko je stabilný a spoľahlivý partner, takže minister zahraničných vecí kukal jak puk, no a taký Valášek rovno tresol dverami a povedal, že takto to už ďalej nejde.

A premiér konečne bol za hviezdu, ale len v ruských médiách, a z hrobu vyliezol aj jeden taký Danko, ktorý sa veľmi vehementne hlásil, že aj on pomohol, ale to zas premiér povedal, že nie, lebo Sputnik je zásluha jeho osobného šarmu.

No a keď všetci prestali byť prekvapení z toho, ako s nimi premiér zas raz vytrel podlahu, začalo sa hovoriť o tom, že okrem Mareka by bolo dobre vymeniť aj Igora.

No a Igor bol prekvapený, že čo sa im nepáči, keď doteraz na sebe nechali aj drevo rúbať, a rýchlo začal mediálne kolečko. V ktorom povedal, že Valášek mudruje a Kollár je lenivý, ale to nemyslel toho Kollára, čo je tiež fakturant, ale toho, čo je primátor. A dodávky Sputnika po svete meškali.
Vypnúť reklamu
Keď korona nestačí

Konšpirátori mali jasno v tom, že to, čo sa tvári ako Sputnik, je len prezlečená americká vakcína, no a premiér zas urobil tlačovku pod názvom Neklamme si, na ktorej sa celkom tohto názvu nedržal.

Povedal na nej totiž, že Sulík povalil Radičovej vládu, a preto zomrel Kuciak aj jeho snúbenica; no a na to sa už ozvali aj od Kuciakovcov. Premiér sa však tým nenechal rušiť, lebo on sa nikdy nenechá rušiť ničím.

Okrem SaS už aj zaľudia povedali, že takto to ďalej nejde, lebo je to pokazené. Na stole teda bola ozajstná koaličná kríza a bolo ju treba riešiť, takže prišiel Kollár – nie ten starosta, ale ten fakturant – a povedal, aby sa nehádali, lebo ako k tomu on príde, ak padne vláda. Teda to už nepovedal, ale presne to si myslel.

A celý ten čas umierali ľudia a kolabovali nemocnice a v očkovaní bol zmätok.
Keď sa nedarí povedať pravdu

V kríze treba bojovať, takže Grendel urobil anketu, či má premiér odstúpiť; vyšlo mu, že áno, takže výsledok sa neráta. To isté vyšlo aj stránke Zbohom, Fico, čo je tiež len hlásna trúba OĽaNO, takže ani to sa nerátalo.

V kríze treba bojovať, takže premiér hovoril, že on zachraňuje životy, zatiaľ čo SaS a zaľudia chcú pád vlády a návrat mafie – a nebola to pravda. A hovoril, že im prekáža Sputnik – a nebola to pravda. A hovoril, že chcú predčasné voľby – a ani to, ako naschvál, nebola pravda.

Pellegrini zase povedal, že celé to je na prekrytie mŕtvych, čo by bolo aj fajn, ale zas raz to nebola pravda: my tu totiž máme mŕtvych a koaličnú krízu zároveň.„

Popritom, aby reč nestála, povedal, že Sputnik vymenil s Rusmi za časť Ukrajiny, čo sa na Ukrajine, jemne povedané, nestretlo s pochopením, takže to musel žehliť minister zahraničia. Premiér sa mu odvďačil tým, že ho hneď pri najbližšej príležitosti, pri spore o dvojité občianstvo, potopil.

Mohol sa totiž postaviť na stranu vlastného ministra, ale namiesto toho sa postavil na stranu inej krajiny, no a to všetko len preto, že minister bol z SaS. Každý triezvy politik by to urobil inak. Každý pomstychtivý človek by to urobil tak ako Igor Matovič.

A v Sme rodina povedali, že treba počkať do ďalšej stredy a sa uvidí.
Korona a kríza zároveň

Lenže premiér nečakal a povedal, že ak ho chcú odvolať, tak on ten Sputnik vráti do Ruska a vieme, kto bude na vine. A poslanec Pročko povedal, že dobre, mŕtvych síce máme, ale ekonomicky sme na špičke.

Iní však mali iný názor. Napríklad Krošlák z tenisovej sekcie OĽaNO povedal, že by premiér mal odstúpiť, ale líderka pani Šofranko zase povedala, že ona za Matovičom stojí – čo bola pravda aj doslova, lebo líderka pani Šofranko za Matovičom stojí až tak, že ju vlastne vôbec nie je vidieť.

No a Pellegrini, ktorý by v prvom rade mal byť ticho, zase povedal, že celé to je na prekrytie mŕtvych, čo by bolo aj fajn, ale zas raz to nebola pravda: my tu totiž máme mŕtvych a koaličnú krízu zároveň.
Jeden povedal, druhý povedal

Premiér sa teda vybral do rádia a povedal, že by Sulíka aj odvolal, ale ho neodvolá, lebo by mu Sulík povalil vládu. A Sulík povedal, že to nie je pravda.
Premiér tvrdil, že Sulíkovi prekáža Sputnik, ale Sulík povedal, že to nie je pravda.
Premiér tvrdil, že Sulík chce predčasné voľby, ale Sulík povedal, že to nie je pravda.
Premiér tvrdil, že Sulík mu prehovára poslancov, ale Sulík povedal, že to nie je pravda.
Premiér povedal, že nebyť Sulíka, Janko a Marienka mohli stále žiť a toto je presný citát.

A tvrdil, že Sulík chce ísť na svoj ranč do Austrálie, a že za všetko môže nie korona a nie kríza, ale naozaj len ten Sulík, lebo ten by povalil aj Matku Terezu. A Marek si zaslúži pochvalu a prezidentka vítala americkú vakcínu, lebo sa ňou nechala zaočkovať. A toto všetko aj naozaj odznelo a čakalo sa na riešenie.

No a celý ten čas kolabovali nielen nemocnice, ale aj krematóriá a pohrebné služby. Celý ten čas pribúdali chorí a mŕtvi a v očkovaní bol totálny zmätok, ktorý najviac vyhovoval tým, čo si to vedia vybaviť. Veď si aj vybavovali.
Takto sme sa nedohodli

O tom, že má minister zdravotníctva odstúpiť, nemá zmysel ani diskutovať – samozrejme, že áno. Rovnako by malo dôjsť aj k výmene vo funkcii premiéra – pokojne aj k ďalším výmenám, ak sa tak dohodnú, to je na nich. Podstata je v tom, že ak chce táto vláda pokračovať a ak chce aspoň niečo dosiahnuť, takto to ďalej jednoducho nejde.

Toxický je premiér a toxické sú aj vzťahy – nielen, ale najmä premiérovou vinou. Sú toxické do takej miery, že na vrchole najväčšej krízy tu počúvame verbálnu hnačku, ktorá nedáva žiadny zmysel a prakticky nikoho okrem premiéra už nezaujíma.
Vypnúť reklamu

Okrem toho, že premiér tento týždeň všetkých oklamal, vyvolal aj dva diplomatické škandály a dvakrát ponížil vlastného ministra zahraničia. Tiež niekoľkokrát klamal, kadekoho dourážal, no a potom obvinil všetkých naokolo, ale hlavne Sulíka.

Nie, takto to naozaj ďalej nejde. Musí existovať nejaká čiara, ľudsky aj politicky; pochopte to – vy viete, ktorí.

Ľudsky premiér nemá právo toto nám robiť; nie, keď nám tu umierajú blízki. Nie sme povinní to znášať, toto nie je súčasťou spoločenskej dohody. No a nedá sa to ani politicky: ak to takto pôjde ďalej, bude aj svojich partnerov urážať viac, častejšie a horšie, až ich nakoniec so sebou stiahne na dno. Bude sa to točiť čoraz viac a rýchlejšie a nakoniec prehrajú všetci.

For Slovakia, for us, ako hovoria v Komjaticiach.

Čítajte viac: https://komentare.sme.sk/c/22612151/matovicovo-odstupenie-je-otazkou-prezitia.html?ref=njct
08.03.2021 - 15:19:09
015
Mozme byt radi, ze je Matovic premier.
Predstavte si, ze by robil vo veline jadrovej elektrarne. :)
08.03.2021 - 21:10:58
01
No tak co, tak by sa nam rozjasnilo. :)
Tak ale z Bohunic do Trnavy daleko neni. A ta A1 ked prdla, tak to bol statocny pruser. Akoze ... matelkovou logikou by sa to aj nanho dalo hodit. Ked uz tu Sulik moze aj za Kuciaka...
08.03.2021 - 23:33:55
00
tak dnes sa matelkotovi nepáčilo vulgárne pomenovanie ZPH.
10.03.2021 - 17:22:35
00
Tak Kollar to "vyriesil" - hrozi odchodom z koalicie. Cirkus pokracuje.
10.03.2021 - 17:36:54
01
kollar to zobral podľa vzoru štetiek ktoré financuje,zadarmo respirátory,.dávky také,odpustky onaké...štát na šnúrke veksláka.
10.03.2021 - 17:50:05
00
Dobre to napísal Dušan Deván
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3822182237860439&id=100002061009371

Prílohy:

Screenshot_20210310-202133.png
Screenshot_20210310-202133.png 1.15 MiB thumb_up1thumb_down

10.03.2021 - 20:23:02
00
tak ako sa dalo čakať,šulin mal len velkú papulu a keď bolo treba zatlačiť na kripla tak si nasral do huby a stačí mu už len mareček.očakávam do konca roka 40% peleho,ale to už bude pre nás neskoro.Čistý Kalinčiak.
10.03.2021 - 21:10:27
00
V hlase aj v smere sa striela sampanske co dokazala tato partia.
10.03.2021 - 21:51:25
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up