Cavte
tak pekne sa to tu rozbehlo...fakt..
by som k tomu povedal, nevieme sice ako sa to stalo ale ak sa rucicka tachometra zastavila na 180km/h tak asi nesiel 60 a ani neprekrocil rychlost o par km..sa rutil ja na pretekarskej drahe a aj tam do zkruty pribrzduju a netelefonuju..a tou 60 prevdepodobne nesiel ak odtrhol prednu napravu ak som si dobre vsimol na fotke tak bola odthnuta..
..samozrejme podporu svojej rodiny a blyzkych bude potrebovat,pretoze ak nieje bez chrbtovej kosti tak to len tak lahko neprehltne...
sudy zatial nechajme tak pockajme na to co bude povedane co bolo pricina a aky trest dostane aj ked media to budu chciet podla mna ututlat
co som ja pocul v pravach tak otec siel v strede a jedno
dieta mal pred sebou a druhe za sebou...a neviem ako iny ale ja ked som bol maly
chlapec tak otec nas vodieval p cestach aj s bratom takym istym stylom...ved predsa aj rodicia s detmi maju pravo na to ist na cestu...a vodici nech sa nad sebou zamyslia...cest vynimkam
a inak rodinu toho zosnuleho chlapca caka dalsia velka skuska a to v podobe jednak zotavovania sa otca zo zraneni a druha vec je ako to vsetko preziva to druhe dieta pretoze to musi byt dobre v predeli ked v podstate iba o par metrov ho minulo auto kore zrazilo jeho otca zabilo mu brata...
a na zaver by som iba povedal ze nechajme to odsudzovanie..a bolo by fajn aby toto forum malo zmysle keby sa uberalo cetou dohonutia protestnej akcie...a najlepsie mozno niekde pred ministerstvom...a samozrejme s ucastou medi, pretoze je horzne ked sa deju taketo vecii
uprimnu sustrast rodine toho chlapca