neviem ale tusim niekto tu pisal, ze vraj isiel prvy otec a za nim deti ako kacicky alebo co .... a viem, v tomto pripade je jedno v akom boli poradi...

inak ja vobec nejazdim neohladuplne, neviem kde si vycital ze ja sa rutim do zakrut.... takze mier bracho ;)

Naposledy upravil billes dňa 30.06.2008 - 22:24:47, celkovo upravené 2 krát.

30.06.2008 - 22:16:38
00
hmmm, pekné čítanie veru..... :cry: že vás to ešte baví :roll:
30.06.2008 - 22:18:41
00
takze sa spamataj ty a nauc sa radsej gramatiku a potom sa pytaj kto tu ma kolko rokov ;)

neučili ťa úcte k staršiemu? :roll: myslím že drotar stebou husy nepásol aby si si niečo taketo dovolil.
30.06.2008 - 22:24:16
00

neučili ťa úcte k staršiemu? :roll: myslím že drotar stebou husy nepásol aby si si niečo taketo dovolil.
:wink: Lištička dik :wink: vsetkym sory za moje prispevky ale mi nedalo nereagovat. Howgh
30.06.2008 - 22:47:27
00
Ajaj na aky flame sa to tu zvrhlo, trochu nevhodne... V kazdom pripade zaujimave citanie - vrah, 25 rokov, dozivotie, 150 km/h (co mimochodom nie je ziadny zaver znalca ale postreh uja co fcul to videl zevraj isiel "aspon 150"). Vobec mi nejde o to ze by som snad scel toho parchanta obhajovat ale trosku objektivity tu vniest - aj ked je pravda ze ked sa stane takato tragedia je zrejme tazke sa odosobnit. V kazdom pripade ma chalan vystarane na riadny pruser, uprimne povedane mu to prajem - ked sa niekto vyruti zo zakruty a sejme cyklistov v protismere to zrejme musela byt rychlost riadna... Ale zasa na druhej strane tiez sa to moze stat hocikomu z vas (myslim ze niekoho zrazite) ani to nebude vasou vinou a problem na cely zivot, trestne stihanie na krku, nehovoriac o tej traume ze som zrazil cloveka. Druha vec je aky trest skutocne dostane (lebo neda nevsimnut si tie celebritne nehody ala labuda, skrucany apod.), co sa mi najviac hnusi je to ze ludia ho lutuju... len preto ze je symapticky a z telky - bleeeee. Ale co je podla mna najvacsia sila (a to ani nespociva v nom) ze moze dostat 5 rokov, sak co to je? Toto je uz ale problem trestneho zakona ktory si cti majetok vyssie ako ludsky zivot (niekoho zabijem sekerou dostanem 6,7 rokov, spreneverim 2 miliony a dostanem ich 15 - strielam od bruch ale je to skutocne tak) - bohuzial toto je problem viacerych postkomunistickych krajin a myslim ze sa tak skoro nezmeni...
30.06.2008 - 22:55:38
00
Cavte
tak pekne sa to tu rozbehlo...fakt..
by som k tomu povedal, nevieme sice ako sa to stalo ale ak sa rucicka tachometra zastavila na 180km/h tak asi nesiel 60 a ani neprekrocil rychlost o par km..sa rutil ja na pretekarskej drahe a aj tam do zkruty pribrzduju a netelefonuju..a tou 60 prevdepodobne nesiel ak odtrhol prednu napravu ak som si dobre vsimol na fotke tak bola odthnuta..
..samozrejme podporu svojej rodiny a blyzkych bude potrebovat,pretoze ak nieje bez chrbtovej kosti tak to len tak lahko neprehltne...
sudy zatial nechajme tak pockajme na to co bude povedane co bolo pricina a aky trest dostane aj ked media to budu chciet podla mna ututlat
co som ja pocul v pravach tak otec siel v strede a jedno dieta mal pred sebou a druhe za sebou...a neviem ako iny ale ja ked som bol maly chlapec tak otec nas vodieval p cestach aj s bratom takym istym stylom...ved predsa aj rodicia s detmi maju pravo na to ist na cestu...a vodici nech sa nad sebou zamyslia...cest vynimkam
a inak rodinu toho zosnuleho chlapca caka dalsia velka skuska a to v podobe jednak zotavovania sa otca zo zraneni a druha vec je ako to vsetko preziva to druhe dieta pretoze to musi byt dobre v predeli ked v podstate iba o par metrov ho minulo auto kore zrazilo jeho otca zabilo mu brata...

a na zaver by som iba povedal ze nechajme to odsudzovanie..a bolo by fajn aby toto forum malo zmysle keby sa uberalo cetou dohonutia protestnej akcie...a najlepsie mozno niekde pred ministerstvom...a samozrejme s ucastou medi, pretoze je horzne ked sa deju taketo vecii

uprimnu sustrast rodine toho chlapca
30.06.2008 - 23:12:20
00
[quote=""]

Nikde nieje napisane ze 5rocne dieta nesmie ist po ceste. Ale 5rocne dieta je 5rocne dieta a ja by som sa o svoje decko bal nechat ho ist, navyse ze mnou? deti mali ist pekne pred nim aby ich videl a nie za nim.

Co by som bol v lese sam? Ty ides dolekopcom pomaly, nebodaj tlacis bike? Ak ano, tak nech sa paci. Ja nie...

Vidis,ine pises a ine robis..alebo aj naopak... potom sa uz len motas... :wink:

Pre Drotara:Co si napisal,dobre si napisal,nemas sa za co ospravedlnovat... :wink: JA plne s Tebou suhlasim..to asi,ze sme ti nie 20-nici... :P
01.07.2008 - 07:29:50
00

Tu sa to akosi nebere... :wink: A mam pocit,ze sa to uz neberie vobec..skolkar Ta posle do riti,ze by sa tam clovek naozaj rad aj videl... :(

Ale to je ina debata..
01.07.2008 - 07:33:06
00
hmmm, pekné čítanie veru..... :cry: že vás to ešte baví :roll:

...zeby sa vramci MTBikeru dosiahol rekord v pocte pridanych prispevkov za 48 hodin na jednej teme :) :roll: ...hmmm, zaznamenavaju sa aj taketo statistiky? :roll:

Naposledy upravil duracer dňa 01.07.2008 - 08:47:29, celkovo upravené 1 krát.

01.07.2008 - 08:35:04
00
LittleFox napísal:

neučili ťa úcte k staršiemu? myslím že drotar stebou husy nepásol aby si si niečo taketo dovolil.

Tu sa to akosi nebere... :wink: A mam pocit,ze sa to uz neberie vobec..skolkar Ta posle do riti,ze by sa tam clovek naozaj rad aj videl... :(

Ale to je ina debata..

katko, teraz nastala ta prava chvila na LOCK
myslim ze to tu uz davnejsie stratilo kreativny zmysel :?
01.07.2008 - 08:42:26
00
katko, teraz nastala ta prava chvila na LOCK
myslim ze to tu uz davnejsie stratilo kreativny zmysel :?

Kedze sme v pieskovisku tak nevidim dovod to tu lockovat, nieje tu podmienka aby to malo nejaky kreativny zmysel a aj keby sme sa tu hadali o nesmrtelnosti chrusta tak je to uplne fuk od toho to tu je. Takze prestante s tymi narazkami na lock.
01.07.2008 - 10:13:00
00
Ja by som to lockol, nic sa tu neriesi a nevyriesi a boli tu locknute uz aj ine temy... :wink:
Este jedna otazka o tom zamykani ... ked sme uz v pieskovisku, tak je to za jedno - na tomto fore sa da prispevok len mazat (DELETE), alebo aj zamykat (LOCK)?
01.07.2008 - 10:24:38
00
Ja si myslim,ze vzdy sa najde nieco nove,co sa moze rozobrat...hnupov na cestach je dost.. :wink:
Ked sa vynoria nove skutocnosti,mozme pokracovat v teme.. :wink:

A v kazdom prispevku sa najde niekedy trochu OT...Nech sa len prisieva,aj tak spoznas cloveka.... :wink:

A komu to tu vadi,nech si cita nieco ine... :wink:
01.07.2008 - 13:36:01
00
Sorry za OT ale na toto sa neda ....
Ivka, mas trosku ine nazory ako v teme o miznucich temach a prispevkoch (uz je zmazana), tam si to chcela zamykat uz po takmer 3 prispevkoch a tiez ma zaujimali nazory inych... :wink:
A teraz nie OT ...
Moj nazor je taky, ze kazdy, kto jazdi rychlo si o to koleduje...len skoda, ze na to doplacaju aj nevinni.
01.07.2008 - 14:09:08
00
na svoje chyby doplatil jeden aj druhy...5rocne decko nema co robit na ceste kde nieje ani krajnica...takze otec je pekne nezodpovedny a kreten z markizy si snad aj hubu dobre zlamal nech pride o robotu...a co sa ziletkarov tyka, kazdy ide na trening stym, ze to moze byt jeho posledny
01.07.2008 - 14:25:38
00
keyboard_arrow_up